S4, HTC One, Xperia Z, Lumia

Ibrahim Şengül

Hectopat
Katılım
27 Şubat 2013
Mesajlar
13
Beyler iphone 5'i babama veriyorum yerine telefon alıyoruz. Yarına öneri bekliyorum S4, htc one, xperia z, lumia nedenleriyle yazarsanız sevinirim. Bu arada s4 ü pek alasım yok annemde var. Değişik olsun telefonlar diye. Yarına kadar acil cevap lütfen :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Telefondan beklentin nedir? Kullanım amacı genel olarak ne için olacak? Ayrıca İPhone 5 iyi cihazdır sen kullansaydın.
 
iPhone kullandım memnundum ama değişiklik olsun hazır fırsat gelmişken ve diğer telefonlar yukarda bahsettiklerim fark atmış gözüküyor iPhone a o yüzden. Beklentim yani iyi bir fotoğraf müzik oyun hızı önemli değil işletimi hızlı olsun yeterli.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada htc kulakları beats mi? Xperia z'de fotoğraf olarak daha kamerası tam değil güncellemelerle iyileşiyor diye duymuştum kullanan var mı ? Bu arada cevaplarınız için teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kullanıyorum. Güncelleştirmelerle ilk aldığımdaki halinden daha iyi hale geldi kamerası. Karanlık ve loş ortamlardaki çekimi pek memnun etmeyebilir ama onun dışında sıkıntı yok. Zaten karanlık ortam çekimleri telefonların genel sıkıntısı :)
 
Doğru iPhone da karanlık ortam çekimi kötüydü. S4'ün de öyle. Teşekkürler yorumlarınız için şu an Xperia z bir adım önde tabi canlı görünce değişirse bilmem ama fotoğraflardan Xperia daha hoş duruyor Htc ye göre :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı