S8 bu karşılaştırmanın net galibidir. En başta çok net ön kamera farkı var. iPhone 7'nin dar açılı ve düşük ışık performansı rezalet kamerasını biliyorsunuzdur. Yine arka kamera hakkında konuşmak gerekirse iPhone 7 Plus veya iPhone 7'den , S8 veya S8 Plus'a geçen kullanıcıların hepsinden S8 ailesinin arka kamerasının çok daha iyi olduğu geri bildirimini aldım. Batarya konusunda S8 zaten malumunuz önde. Hızlı şarj avantajı var. Tasarımından konuşmaya pek gerek yok sanırım. Tasarım ne kadar göreceli olsada S8'in endüstriyel tasarım tarafındaki çok bariz üstünlüğünü kimse inkar etmez sanırım.
S8 bu karşılaşmanın net galibi. Yani cihazın geri kaldığı bir nokta nerdeyse yok. Bir çok teknoloji editörüne göre kulaklık çıkışı ve kutudan çıkan kulaklıklar da daha iyi. Tek geri kaldığı nokta olarak streo hoparlör olmamasını sayabiliriz. Ama bu S8'in avantajları yanında bir hiç. Kesinlikle S8 alınması taraftarıyım. iPhone 7 fiyatını kesinlikle hak etmeyen bir fiyat sömürü ürünüdür. Elbet iOS'u seven vardır. Onlar zaten gidip iPhone 7 alır. Android veya iOS kullanırım fark etmez diyenler kesinlikle S8 almalı.
Çok mu kendimi tekrar ediyorum bilmiyorum ama iPhone 7 kesinlikle fiyatını hak etmeyen bir model. Diyelim ki bu karşılaştırmada S8 değilde başka bir Android amiral gemisi var diyelim LG G6 hariç yine o Android amiral gemisi kazanır.
Hepsi buradada Xperia XZ'nin 2200, S7'nin 2300, S7 Edge'nin 2700, Huawei Mate 9'un 2900, ithalatçı garantili P10 Plus'un 128 GB olan modelinin 2700 TL olduğu bir ortamda iPhone 7 kesinlikle ve kesinlikle 3200 TL'yi hak etmeyen , amiral gemisi sınıfı telefonlar içinde kesinlikle fiyat performans oranı en düşük cihaz hatta öyle ki fiyat performans düşüklüğü konusunda her telefona fark atar.