Sabah nasıl kolay bir şekilde kalkılır?

elegiac

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Arkadaşlar selam. Mezun yılım. Zorlama vs. olmayınca haliyle kalkmak daha zor. 1-2 sene evvel uykuya dalamama sorunları yaşardım, o zamandan beri ZMA ve melatonin takviyeleri alıyorum. Faydası olmuştu, kolay uykuya dalmaya başlamıştım; fakat şimdiyse uyanmak zor. Alarmı 2-3 kere yarım saatlik aralarla ilerleterek anca uyandım bugün. Sizce yatış kalkış saati düzenli bir uyku düzeninden başka ne yapılabilir kolay kalkmak adına?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam biraz saçma olabilir fakat zil sesinizi yüksek bir ses seçebilirsiniz. Bir anda korktuğum için ayılıyorum ben.

Arkadaşlar selam. Mezun yılım. Zorlama vs. olmayınca haliyle kalkmak daha zor. 1-2 sene evvel uykuya dalamama sorunları yaşardım, o zamandan beri ZMA ve melatonin takviyeleri alıyorum. Faydası olmuştu, kolay uykuya dalmaya başlamıştım; fakat şimdiyse uyanmak zor. alarmı 2-3 kere yarım saatlik aralarla ilerleterek anca uyandım bugün. Sizce yatış kalkış saati düzenli bir uyku düzeninden başka ne yapılabilir kolay kalkmak adına?

Alarm sesini biraz basslı yapın zil çaldığı anda zaten korkudan hemen ayılıyorsunuz her gün başka müzik değiştirin hep aynı müzikle olunca beyin kalkmak istemiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı