Ben 01:00'da uyuyup 05:50'de kalkıyorum. Alıştır kendine bunu.Arkadaşlar bildiğiniz gibi hafta içi okul var ve ben zor uyanıyorum. 10:30 veya 11'de uyuyorum, 6:30'da uyanıyorum fakat benim için çok zor oluyor. Önerileriniz nedir?
Evet belli bir düzene girince 4 saat yetiyor. Tabi yapıcak çok önemli işleriniz yoksa gerekli bulmuyorum.Ben 01:00'da uyuyup 05:50'de kalkıyorum. Alıştır kendine bunu.
Her zaman mı böyle?Arkadaşlar bildiğiniz gibi hafta içi okul var ve ben zor uyanıyorum. 10:30 veya 11'de uyuyorum, 6:30'da uyanıyorum fakat benim için çok zor oluyor. Önerileriniz nedir?
Arkadaşlar bildiğiniz gibi hafta içi okul var ve ben zor uyanıyorum. 10:30 veya 11'de uyuyorum, 6:30'da uyanıyorum fakat benim için çok zor oluyor. Önerileriniz nedir?
Şahane taktik.Uyumadan önce telefonu uzak bir yere koyuyorum bu sayede alarmı kapatmak için yataktan kalmam gerekiyor. Yataktan kalktıktan sonra kendinize gelmeniz daha kolay oluyor zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.