Sağlam lisans güvenilir mi?

Bir şey soracağım. Mesela ben 70 TL'ye lisans anahtarı satın aldım. Her ay düzenli 70 TL vermem gerekiyor mu yoksa tek seferlik bir şey mi? Yani 70 TL'ye satın aldıktan sonra düzenli para ödemem gerekir mi?
 
Tam anlamıyla en güvenilir sitelerden birisi. İşlemlerinizi çok basit bir arayüzden çabucak yapabiliyorsunuz. Ve 10 dk geçmeden ürün mail adresinize geliyor. Format atılsa dahi aynı ürün anahtarını defalarca kullanabilirsiniz.
 
Sağlam lisans güvenilirdir. Üstte adı geçen lazimbana, lisansburada vs. 1-2 siteden daha önce alıp test ettim. 20-30 TL olan lisansları genelde MAK lisans satıyorlar. MAK lisanslarda format attıktan sonra lisansınız silinir, çöpe gider. Bir daha kullanamazsınız o keyi. Retail ve OEM keyler format sonrası da kullanılır süresizdir.
Retail: Windows 10 Pro Lisans Key Satın Al | SaglamLisans
OEM: Windows 10 Pro OEM Lisans Key Satın Al | SaglamLisans
Ek bilgi: OEM lisans almanızı tavsiye ederim. Bilgisayarınızı etkinleştirdiğinizde OEM lisanslar anakarta gömülür. Format attığınızda dahi lisansınız silinmez ömür boyu kullanırsınız. Piyasada satılan lisanslı işletim sistemli bilgisayarda da OEM lisans bulunur.

Sağlamlisanstan birçok lisans aldım. (Windows, Office 2019, antivirüs). Sorunsuz etkinleşti ve çalışıyor hepsi. Bir sorun yaşarsanız 7 gün boyunca sitede canlı destekleri mevcut, yardımcı olurlar.

Ben sağlam lisansdan ofice almıştım. Etkinleştirme sırasında telefonla etkinleştir seçeneğinde gelen kodu metin dosyasında kopyalayıp sakladım. Her format attığımda ofice yüklerken telefonla etkinleştir seçeneğini seçip kaydettiğim kodu girip ofice i sorunsuz kullanıyorum. Normalde lisansı satın aldığımda bu lisansı formattan sonra kullanamazsınız demişdi sağlam lisanstaki arkadaş. Bir şeyler oldu ama anlamadım. :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı