Sağlam lisans güvenilir mi?

Sağlam lisans orijinal mi acaba hem 10 Pro hem de Office paketinden almak istiyorum elimizde patlarsa 200 bin TL + hapis cezası varmış.
 
Sağlam lisans orijinal mi acaba hem 10 Pro hem de Office paketinden almak istiyorum elimizde patlarsa 200 bin TL + hapis cezası varmış.

Ben yaklaşık 6 ay önce almıştım. Formattan sonra kullanamazsın demişlerdi. Sağlam lisans üzerinden etkinleştirme yaparken telefonla etkinleştir özelliği ile etkinleştirme yapmayı işaretlememi istediler çıkan kodu onlara yazdım onlar etkinleştirdi. Ben bu etkinleştirme aşamalarındaki kodları not defterine kayıt ettim. 3-4 kez format attım her seferinde telefonla etkinleştir seçeneğini seçip not ettiğim kodu girdim ve Office etkinleşti. Hala kullanıyorum bir sorun olmadı. Size tavsiyem etkinleştirme aşamasındaki kotları not edin. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
 
Sağlam lisans güvenilirdir. Üstte adı geçen lazimbana, lisansburada vs. 1-2 siteden daha önce alıp test ettim. 20-30 TL olan lisansları genelde MAK lisans satıyorlar. MAK lisanslarda format attıktan sonra lisansınız silinir, çöpe gider. Bir daha kullanamazsınız o keyi. Retail ve OEM keyler format sonrası da kullanılır süresizdir.
Retail: Windows 10 Pro Lisans Key Satın Al | SaglamLisans
OEM: Windows 10 Pro OEM Lisans Key Satın Al | SaglamLisans
Ek bilgi: OEM lisans almanızı tavsiye ederim. Bilgisayarınızı etkinleştirdiğinizde OEM lisanslar anakarta gömülür. Format attığınızda dahi lisansınız silinmez ömür boyu kullanırsınız. Piyasada satılan lisanslı işletim sistemli bilgisayarda da OEM lisans bulunur.

Sağlamlisanstan birçok lisans aldım. (Windows, Office 2019, antivirüs). Sorunsuz etkinleşti ve çalışıyor hepsi. Bir sorun yaşarsanız 7 gün boyunca sitede canlı destekleri mevcut, yardımcı olurlar.

BIOS Update sonrası OEM key devre dışı kaldı siteye yazdığım zaman bunun olabileceğini ve yeni ürün anahtarı almamı söylediler. :D
 
Güvenilir değil bence. Zaten firma da yurt dışında. Şikayet etsen kime edeceksin? Windows 10 için lisans aldım, format sonrası kullanılmıyor. İletişime geçtim, donanım değiştirdiniz mi diye sordular. Sadece SSD değiştirdim yazdım. Donanım değişikliği için garanti veremiyoruz yazdılar. Bana mantıklı gelmedi. Zamanında tanıdık için N11 gibi bir siteden ucuz key almıştık. İşlemci, hard disk değişti. Hard diski sonra SSD yaptık. Ram takviyesi yaptık. Telekom modemini değiştirdi. Her format sonrası otomatik etkinleşiyor bilgisayarı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı