Sağlıklı şekilde 20 kilo vermek

• Konuyu başlatan xbea
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 81
  • Görüntüleme 4.932
Para yetmiyor formumu koruyorum sadece yakında onu da bırakırım göbeği salarım böyle giderse protein tozu olmuş 1500 TL kutusu altın tozumu anlamadım gitti.
Kas kaybı yaşatmıyor en azından diyeceğim ama avantajı kalmadı artık.
Bende de var bir kutusu 1.000 TL olmuş, bir de kreatin alacam 250-350 vererek... Bu spor hepten keseye zarar.

Kas kaybı yaşatmıyor en azından diyeceğim ama avantajı kalmadı artık.
Bende de var bir kutusu 1.000 TL olmuş, bir de kreatin alacağım 250-350 vererek... Bu spor hepten keseye zarar.

Zargana veya şişman olmak en iyisi bu devirde yoksa ayda spora verdiğim gider 1000 TL civarı yetmiyor para.

Zargana veya şişman olmak en iyisi bu devirde yoksa ayda spora verdiğim gider 1000 TL civarı yetmiyor para.
Kenara 4.000 atmıyorsan hobi olarak başlanmaz zaten bu spora.
Günde yarım kilo tavuk bonfile yesen 50-60 TL'den aylık 1600 ediyor rahat, dâhâ diğer besinler var, 2.500 kağıda kadar yolu var.

Kenara 4.000 atmıyorsan başlanmaz zaten bu spora.
Günde yarım kilo tavuk bonfile yesen 50-60 TL'den aylık 1600 ediyor rahat dâhâ diğer besinler var, 2.500 kağıda kadar yolu var.

Benim tavukçu tanıdığım var ondan kestiriyorum pilav falan derken 1000 TL geçiyor zatende extra kreatin ve preworkout falan katmadım işin içine sadece spor salonu ücreti ve besinler var.

7-8 sene öncesi ülkenin altın yıllarıymışta haberimiz yokmuş.

Hiç sorma 2015 civarı ilk başladığımda bu işlere aylık salon ücreti old school tarzı bir yerde 35 TL civarı ödüyordum beleşmiş resmen her düşündüğümde salona girişe günlüğü 35 TL şu an girdiğim yer çok daha kötü günler gelecek.

Hiç sorma 2015 civarı ilk başladığımda bu işlere aylık salon ücreti old school tarzı bir yerde 35 TL civarı ödüyordum beleşmiş resmen her düşündüğümde salona girişe günlüğü 35 TL şu an girdiğim yer çok daha kötü günler gelecek.
2 sene de durum düzelmezse al vizeni git, sürüncez madem hakkımızla sürünelim.

2 sene de durum düzelmezse al vizeni git, sürüncez madem hakkımızla sürünelim.

Gitmek için para biriktiriyorum fakat biriktirmeyle olmuyor yabancı para birimi gerekiyor ve çok para lazım seçimde değişmez ise varımı yoğumu satar basar giderim ailemde gitme taraftarı kurtuluş yolu bu adamlar 10 dolar ile 1 ay salona gidiyor biz aylık en az 400 TL ile salona gidiyoruz oda kötü bir salon orada protein kutusu 20-40 dolar burada 1000-1500 farka bak deli olursun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı