- Makaleler
- 4
Daha fazla
Matrix'te harika bir sahne vardı, Moprheus Neo'ya, "Bir kuralımız var. Belirli yaşa gelen beyinleri özgürleştiremeyiz, bu tehlikeli. Beyinler eski gerçeğe takılır, bunu daha önce de gördüm". Bazı insanlar gerçekten geçmişine çok bağlı. Ve temeli sağlam olmayan çoğu kişi bir nokta da yeniden inanmaya başlıyor. Çünkü zihni özgürleşemeyecek kadar bu inanca bağlı kalmış. Neyse ki forumun yaşı genç belki bir şeyler değiştiriyoruzdur ne dersin?@494722 Aynı konuyu tekrar açmayı deneyeceğim. İstersenin 10 yıl banlayın falan dedim kendilerine. Ne yani? Felsefe bölümünde 2+2'nin neden 4 ettiğini mi konuşacağız sadece!
Eğer ortalıkta olmazsam...
Bu tür aktiviteleri gerçek hayatımda daha çok yapıyorum ve kesinlikle işe yarıyor. Aynı zamanda işe yaradığı kadar yaramadığı da oluyor. Bu da bende hırslanma duygusuna sebep oluyor. Yani bir yandan işe yaradığını görüyor olduğum sırada, o işe yaramayan şeyler daha çok gözüme batıyor ve kendimi geliştirmeme sebep oluyor.Matrix'te harika bir sahne vardı, Moprheus Neo'ya, "Bir kuralımız var. Belirli yaşa gelen beyinleri özgürleştiremeyiz, bu tehlikeli. Beyinler eski gerçeğe takılır, bunu daha önce de gördüm". Bazı insanlar gerçekten geçmişine çok bağlı. Ve temeli sağlam olmayan çoğu kişi bir nokta da yeniden inanmaya başlıyor. Çünkü zihni özgürleşemeyecek kadar bu inanca bağlı kalmış. Neyse ki forumun yaşı genç belki bir şeyler değiştiriyoruzdur ne dersin?
Okumaya araştırmaya devam, bilgi biten bir şey değil çok şükür**Bu tür aktiviteleri gerçek hayatımda daha çok yapıyorum ve kesinlikle işe yarıyor. Aynı zamanda işe yaradığı kadar yaramadığı da oluyor. Bu da bende hırslanma duygusuna sebep oluyor. Yani bir yandan işe yaradığını görüyor olduğum sırada, o işe yaramayan şeyler daha çok gözüme batıyor ve kendimi geliştirmeme sebep oluyor.
Mesela benim fark edemediğimi fark etmişsin. Ben bunu nasıl düşünemedim ya! Yani insanların kolay anlamasını sağlayacak düşünme tekniği önerisi. Mükemmel! Kaşık yoksa bende yokum. Ben yoksam... En iyi ihtimalle yokmuşum gibi düşünerek okumak anlamayı kolaylaştırır.Konuyu anlamak için bir tost makinesi olduğunuzu düşünmeniz yeterli aslında.
Süpersin hocam. Gelecek konularda görüşmek üzere. Gitmeden sana güzel bir Ömer Hayyam şiiri hediye edeyim@494722 Herkes yapma etme diyor, burası küçük yer, bak sen esnafsın diyor ama dinleyen kim. Hiç de insanların o korktuğu şey olmuyor. Hatta müşterilerimin çoğu muhafazakar insanlardan oluşuyor. Alışveriş yaptıkları sırada bile aktivite durumuna geçersem eğer, kesinlikle ters tepmiyor. Çünkü yüz yüze iletişimde insanlar olaya daha empatik yaklaşabiliyor.
Tabii ki nabza ve kapasiteye göre davranıyorum. Buradaki gibi ileri seviye felsefe yapmak mümkün olamayabiliyor her zaman.
Güç zehirlenmesi yaşıyorlar.(Bunları yazarak yeni konu açtım ve sakıncalı olarak görülüp kaldırıldı.) Bayanlar ve baylar: Sizce herhangi bir sakıncası var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.