Sahibinden.com Çar Alım-Satım Dolandırıcılığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar arkadaş tam bir gerizekalı. Milleti dolandırabileceğini sanıyor. Polat kardeşim sen merak etme paranı her türlü alırsın.

Vatandaşı alıcı gibi Wattsap ile meşgul ettim. İnanınca zaten telefon ile görüşme yapmaya da ikna oldu. Görüşmeyi de bir güzel 4K ses ve görüntü ile kayıt altına aldım, kendi görüntüsü elbette yok ancak ses kaydının hangi anda nereden yapıldığını kanıtlar. Vatandaşın sesi - numarası bütün foyası ortaya çıktı zaten. Direkt kapattı.

SMS ile bütün kanıtları sundum kendisine. Wattsap'dan videosunu da yolluyorum :) Akıllı olursa benim numarama geri dönüş yapar.
SMS attım ki görmeme ihtimali olmasın diye.

Geri dönerse paranı alırsın, geri dönmezse direkt olarak bu akşam ailenle birlikte karakola gidiyorsun. Ben sana, elimdeki tüm delilleri tek dosya halinde yollarım. Emin ol alırsın paranı, hiçbir şekilde şüphen olmasın.

Hem o banka numarası üzerine olan hem de bu öküz sesliden hakkını alırsın. Keşke baştan bize danışsaydın be ağabim.

Videoyu da gördü bu arada, kırılma zamanı tam bu zaman, dönerse birazdan döner geri.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun bence. Direkmen karakola gitmen gerek Sahibinden'de yüz yüze yapmadan alışveriş yapmak çok riskli, neyse geçmiş olsun.

@BilgisayarKurdu abi geri dönüş yaptı mı? Sen de var ya hayatımda gördüğüm en iyi insanlardan birisin. Allah senden razı olsun.

Teşekkür ederim geçmiş olsun diyenlere. Sakın böyle bir şey yapmayın.

Bak ben senin elini kuvvetlendirdim. Senin elinde Wattsap kayıtları var.
Adam aynı ürünü birine sattıktan, parasını aldıktan sonra başka birine tekrardan satmaya çalışıyor.
Benim de elimde Wattsap kayıtları var. Yetmedi 4K video çektim :) Saati ve numarası belli olacak şekilde bizzat kendi sesiyle konuştuğu, pazarlık ettiği ortada. Bu saatten sonra sana şikayetçi olmak kalıyor.

Çünkü dediğim gibi malın önde gideni.
Konuşmasından bile belli öküzün teki olduğu, şikayet edeceksin bir güzel ağzının orta yerine edecekler merak etme. Yumurta dayanınca paranı da verirler.

1.jpg
Eki Görüntüle 250471 Eki Görüntüle 250472 Eki Görüntüle 250473

Bak sen yalnızca karakola git ve tüm delilleri göstererek şikayetçi ol. Bu arkadaştan geri dönüş falan bekleme çünkü ben çözdüm elemanı cidden. Sen hem paranı alırsın hem de vatandaşın hürriyetini.

Geçmiş olsun kardeşim üzüldüm durumuna ama böyle birşey almaman gerekirdi neyse yapmışsın bir hata bari paranı geri alabilsen. Olayın peşini bırakma.

Abi çok sağ ol şimdi ne yapmamız lazım?

Hemen karakola gidelim mi yoksa ne zaman gidelim tüm kanıtlarını sunacağız?

Abi çok sağ ol şimdi ne yapmamız lazım?

Hemen karakola gidelim mi yoksa ne zaman gidelim tüm kanıtlarını sunacağız?
Şimdiye konusacagına gitseydiniz paranız elınızdeydı :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı