Arkadaşlar arkadaş tam bir gerizekalı. Milleti dolandırabileceğini sanıyor. Polat kardeşim sen merak etme paranı her türlü alırsın.
Vatandaşı alıcı gibi Wattsap ile meşgul ettim. İnanınca zaten telefon ile görüşme yapmaya da ikna oldu. Görüşmeyi de bir güzel 4K ses ve görüntü ile kayıt altına aldım, kendi görüntüsü elbette yok ancak ses kaydının hangi anda nereden yapıldığını kanıtlar. Vatandaşın sesi - numarası bütün foyası ortaya çıktı zaten. Direkt kapattı.
SMS ile bütün kanıtları sundum kendisine. Wattsap'dan videosunu da yolluyorum

Akıllı olursa benim numarama geri dönüş yapar.
SMS attım ki görmeme ihtimali olmasın diye.
Geri dönerse paranı alırsın, geri dönmezse direkt olarak bu akşam ailenle birlikte karakola gidiyorsun. Ben sana, elimdeki tüm delilleri tek dosya halinde yollarım. Emin ol alırsın paranı, hiçbir şekilde şüphen olmasın.
Hem o banka numarası üzerine olan hem de bu öküz sesliden hakkını alırsın. Keşke baştan bize danışsaydın be ağabim.
Videoyu da gördü bu arada, kırılma zamanı tam bu zaman, dönerse birazdan döner geri.