M
Mr.Acar
Ziyaretçi
Paketi ne zaman açacaksınız hocam ?
Dostum bugün geç kaldım, 11'de teslim edilmiş Kadıköy şubeye. Öğleden sonraya çıkmış araçlar dağıtıma. Yarın bizim oradan teslim alırım, alırken ve açarken videoya çekeceğim zan altında kalmamak için. Hani olur da para mara yollayan olmadıysa kendimi zan altında bırakamam.Paketi ne zaman açacaksınız hocam ?
Bunu yazınca aklıma Samsung'un Apple'a gönderdiği tazminat geldi.Valla arkadaşlar 300gram diyor. Para yollamışsa da 5'likler halinde yollamıştır hırsız kardeşimiz.
"Bak parayı veriyorum ama işimizi bozdun, seni de nah böyle uğraştırırlar" falan demek istemiş olabilir![]()
Arka Sokaklar'a konu olabilir aslında, aklıma getirdiğin iyi oldu.Konu iyice Arrow'a döndü. Şehirde kim pislik yapıyorsa yakalayacağız bu gidişle. Tam 1 sezonluk dizi içeriği mevcut.
Ufak bir rol alabilirim. Olay yerine de her zaman yakınımdır.Arka Sokaklar'a konu olabilir aslında, aklıma getirdiğin iyi oldu.
Adam Rıza Baba gibi ya. Konuyu baştan aşağı baştan sona okudum. Heyecanlı bir şekilde oturdum ve tek tek olay yeri incelemelerini, raporlamaları inceledim. O mesajlaşmaların resimleri beni gülmekten öldürdü. Yaşa be Rıza baba sırf senin yaptığın iyilik yardım etme girişimin, sonradan da gerçekten yardımcı oluşun her şeye değer. Eline koluna emeğine sağlıkArka Sokaklar'a konu olabilir aslında, aklıma getirdiğin iyi oldu.
Öyle gerçekten konu ile alakasız bir konu başlığı oldu harbiden.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.