Şahsi bilgisayara atılan RAT temizlenemiyor

rabbit99

Femtopat
Daha fazla  
Test amaçlı kendime RAT attım fakat erişim olmasa bile kilit ekranında sorun yapabiliyor, silmeye çalışınca direkt ayarlardan atıyor. ADB denedim yine silemedim, nasıl sileceğim bunu? Kasmaya basladı yavastan performans dustu, telefonu kapatmaya korkuyorum açılmaz diye takılma oluyor.

NOT: Telefonuma RAT Attım.

Son düzenleme:
ADB ile ne denediniz?

adb uninstall --user 0 com.paketadı veya adb shell pm uninstall com.paketadı her türlü yetmeli. Paket adından emin değilseniz öncelikle adb shell pm list packages kullanıp garip görünen uygulamayı ayıklamaya çalışın.

Hocam vallahi silmek istiyorum ama direkt sisteminizin parçası diyor.
ADB ile ne denediniz?

adb uninstall --user 0 com.paketadı veya adb shell pm uninstall com.paketadı her türlü yetmeli. Paket adından emin değilseniz öncelikle adb shell pm list packages kullanıp garip görünen uygulamayı ayıklamaya çalışın.

ADB ile ne denediniz?

RAT'ı olusturdugum yere baktım, paket adını girdim, uygulamayı bulmuyor.

Cihaz yöneticisi yetkisi verilmesi harici böyle bir durum imkansız, bahsettiğim komutların ikisi de sistem uygulamalarını silme kabiliyetine sahip.

Sanırım dediğiniz izni vermiş hani bilgilerimi kendim çalmam ama kasma falan yapıyor oyuna giriyorum ekran taklılıp kalıyor kilit ekranı kasıyor geç geliyor.

Acilen formatla.

Hocam silmeye çalışacağım silemezsem telefondan önemli şeyleri alıp fotmatlıyacağım.

Kendi kendine veremez.

adb shell pm list packages çıktısını paylaşın.
Hocam RAT olusturdugum uygulamada kendi package adını giriyordun o sürekli değişmiyorsa ordan bakıp aynı paket adını deneyeceğim.

Kendi kendine veremez.

adb shell pm list packages çıktısını paylaşın.

Uygulama adını girip paket adını öğrenemez miyiz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı