Arkadaşlar bana sakal pek yakışmıyor. Ben de hafta da 2 kez falan tıraş olmakta istemiyorum. Bu sakalların çıkma süresini uzatmanın bir yolu var mıdır? Biliyorum komik gelebilir ama
sormak istedim.
Evet.Jiletle mi kesiyorsun?
Jiletle keserseniz hem daha kısa sürede çıkar, hem de daha erken sertleşir sakallarınız. Size tavsiyem makine ile kesmeniz.
Makine ile rahat kesemiyorum belki iyi makine değildir ama jilet daha rahatıma geliyor.Jiletle keserseniz hem daha kısa sürede çıkar, hem de daha erken sertleşir sakallarınız. Size tavsiyem makine ile kesmeniz.
Hangi makineyi kullanıyorsunuz? Ben jiletten makineye geçtiğimde çok rahatlamıştım.Makine ile rahat kesemiyorum belki iyi makine değildir ama jilet daha rahatıma geliyor.
Ben jiletle haftada bir kesiyordum, hala haftada bir kesiyorum ama jiletle keserken daha uzun oluyordu.Halk genelinde jiletle kesmek daha hızlı çıkmasına neden olur diye bir söylenti var.
Ben önceden makineyle keserdim, 12-14 gün arası tıraş olurdum; şimdi ise jiletle oluyorum, 12 gün bilemedin 13. gün kesiyorum. Çok bir şey değişmedi yani.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.