Sakalın Çıkmaması Sorunu

Ayrıca ilerde saçlar dökülürse üstte çıkmayınca alttan çıkartırsınız :) Bak böyle de bir karizma olabiliyorsunuz. Eğer kafa yapınız güzelse tabi. Foto google görseller ilk çıkanlardan. Eki Görüntüle 469164
En sonda ki adam kafayı sıyırmış, Google neden oraya koydu acaba :D

Bende batma yok çok güzel yavaş yavaş çıktı ama yüzümde bulunan lekeden dolayı bazı yerler beyaz bazı yerler siyah çıkıyor :)
%35 beyaz %65 siyah çıkıyor.
Yanlış hatırlamıyor isem 1-2 ay boyunca yanlış tıraş oldum. 360 Döner başlık gibi Allah ne verdiyse, bitirek de gidek gibi bir ordan bir ordan kese kese batmalar yaşıyorum diye umuyorum. :D

Son düzenleme:
Ayrıca ilerde saçlar dökülürse üstte çıkmayınca alttan çıkartırsınız :) Bak böyle de bir karizma olabiliyorsunuz. Eğer kafa yapınız güzelse tabi. Fotolar google görseller ilk çıkanlardan. Sağ alttakini es geçin :)

Eki Görüntüle 469164
İlerde kel kalırsam bu sakalı daha göğsüne kadar uzanan zenciler oluyorya filmlerde, onlar gibi uzatmayı düşünüyorum :D Prison Break'te, La Case De Papel'de vardı öyle dediğim tipler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı