Sanayide çalışmak zor olur mu?

6 ay kadar. Beğenmezsem veyahut sorun olursa mesleki eğitim'e katılacağım. Beğenirsem keizoku.

Büyüklerim her zaman söyler. Hata yaparsan elin adamı söver diye. Ben milletin içinde babamın tokadını da yedim.

Çok meraklı isen git buraya konu açıp hayatının kararlarından birisini milletin fikrine göre seçeceksen ne bileyim. Ve arkadaşların dediği gibi sanayi berbat bir yer ama senin için uygun yerse git çalış burada sanayi ortamını övme veya milletin sana tokat atmasını normalleştirme.

6 ay kadar. Beğenmezsem veyahut sorun olursa Mesleki Eğitim'e katılacağım. Beğenirsem keizoku.

Büyüklerim her zaman söyler. Hata yaparsan elin adamı söver diye. Ben milletin içinde babamın tokadını da yedim.
Sen şimdiden bu saçma ve fecai durumu kabullenmişsen ilerde elin çocuğuna sen tokat atarsın.
Sanayi bin türlü tilkinin dolandığı yerdir, işini ahlaklı yapmayacaksan, zamanla yozlaşıp milleti tokatlayacaksan, hiç girme yeteri kadar var zaten.

Çok meraklı isen git buraya konu açıp hayatının kararlarından birisini milletin fikrine göre seçeceksen ne bileyim. Ve arkadaşların dediği gibi sanayi berbat bir yer ama senin için uygun yerse git çalış burada sanayi ortamını övme veya milletin sana tokat atmasını normalleştirme.
Sen şimdiden bu saçma ve fecai durumu kabullenmişsen ilerde elin çocuğuna sen tokat atarsın.
Sanayi bin türlü tilkinin dolandığı yerdir, işini ahlaklı yapmayacaksan, zamanla yozlaşıp milleti tokatlayacaksan, hiç girme yeteri kadar var zaten.
Tokat yemeyi normalleştirmedim ben,
Hiç bir şeyi kabullenmedim ben,
bir çok kez sanayiye gittim ancak bu tarz kişilerle karşılaşmadım. Kuzenime de sordum aynı şekil.
Türkiye'nin sanayi ortamını da övmedim ki ben.

Siz sadece beni yanlış anladınız. Açtığım/katıldığım her konuda kavga çıktığı yetiyor zaten. ben bu konuyu burada bırakıyorum.

""Being pragmatic in terms of method is the key”.

Tokat yemeyi normalleştirmedim ben,
Hiç bir şeyi kabullenmedim ben,
bir çok kez sanayiye gittim ancak bu tarz kişilerle karşılaşmadım. Kuzenime de sordum aynı şekil.
Türkiye'nin sanayi ortamını da övmedim ki ben.

Siz sadece beni yanlış anladınız. Açtığım/katıldığım her konuda kavga çıktığı yetiyor zaten. ben bu konuyu burada bırakıyorum.

""Being pragmatic in terms of method is the key”.
Söylemleriniz ile şu an iddia ettiğiniz şey arasında dağlar kadar fark var kendinizi düzgün açıklarsanız emin olun hiç bir problem çıkmaz.

Bu sene okula giderken zorluk çektiğim için devamsızlıktan kaldım. Açık Öğretim de pek tavsiye edilmedi.

Evde boş boş oturuyorum. Yazılım falan yaparım diyorum ciddi manada kafam karışıyor.

Pazar günü de kuzenlerim geldi. Muhammet abi niye evde boş boş durduğumu sordu. Bende "ben sana sordum çevrende iş var mı diye yok dedin abi." dedim. Bana "Bizim Ali de - kardeşi - okulu bıraktı sanayide çalışıyor" dedi. Ali benden 1 yaş.
Hem Ali, hem de Muhammet abi bana " Sanayiye git seni havada kaparlar." dedi. Ayrıca şakacı bir tavır ile"Kaportacı ol sen. Hem benim şu işleri de beleşe yaptırırım." dedi.

Sanayiye gitmek az çok kafama yattı. Çünkü az çok araçlara da ilgim var - ki idol olarak Horacio Pagani'yi alıyorum - ama ilk ilgi alanım bilgisayar olmasına rağmen bilgisayarcılar çırak almıyor.

Sanayide çalışan var mı? Zor olur mu? Neler öğrenirim ve geleceğim ne olur? Bunlar merak ettiğim şeyler. Bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi?
Biraz zor olsada bence sen yaparsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı