Elektronik Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse 29.970 TL!

2K'da kullanmak için 4 aylık 4070 Super kartımı satıp bunu alsam mı acaba ne dersiniz? Gerçi ilerleyen zamanlarda fiyatlar biraz daha oturunca o zaman mı almak daha mantıklı?
Tam olarak aynısını yapmayı düşünüyorum, şuan bir Nitro+ bulsam alıp geçeceğim ama yok.

2K'da kullanmak için 4 aylık 4070 Super kartımı satıp bunu alsam mı acaba ne dersiniz? Gerçi ilerleyen zamanlarda fiyatlar biraz daha oturunca o zaman mı almak daha mantıklı?
Gerek yok bence. 4070 Super 2K'da yeterli performansı sunmuyor mu zaten? RT performansında özellikle bir artış yaşamazsınız muhtemelen. Kas gücünü önemsiyorsanız ve arada çok fark yaratmadan geçebilecekseniz mantıklı olabilir aslında.

9070 XT'yi 700 dolara alman zor biraz. Amerika'da belirlenen fiyata vergi dahil değil. Biz Avrupa bölgesinde olduğumuz için ise bu bölgede MSRP fiyatı genelde euro cinsinden oluyor. %20 vergi de ekleyince 720 euro yapıyor ki 30 bin liraya satanlar da 760 euroya satıyor. Arada biraz fark var ama bunu da enflasyon ve değişken döviz kuruna bağlı olarak koyduklarını düşünüyorum. Sonuçta kimse zararına satış yapmak istemez.
Çok daha üstü fiyata satanlara ise söylenecek çok söz var. Ama bırakın ellerinde patlasın ki fiyatları düşürmek zorunda kalsınlar.

Hocam Türkiye'de anlık döviz kuruna göre değil sene sonu aralık tahmini kura göre satıyorlar.Şu kartı Avrupa da önemli bir indirim yoksa 50-100 birim değişir ama türkiyede bak 5 k değişmiş.

Gerek yok bence. 4070 Super 2K'da yeterli performansı sunmuyor mu zaten? RT performansında özellikle bir artış yaşamazsınız muhtemelen. Kas gücünü önemsiyorsanız ve arada çok fark yaratmadan geçebilecekseniz mantıklı olabilir aslında.

RT kullanmıyorum hocam vallahi, hiç işim / hevesim olmadı bugüne kadar. Yalnızca gerektiği yerde DLSS kullandım o kadar. 2K'da fazla fazla oynatıyor her şeyi aslında. Şu 9070 XT'nin fiyatıyla verdiği performans bir anlık cezbetti beni açıkçası. Dediğiniz gibi dağlar kadar fark da olmayacak zaten.

Stoğu bitiyor yetişebilen olursa.
Bitmiş. Fiyatı iyiydi.
RT kullanmıyorum hocam vallahi, hiç işim olmadı bugüne kadar. Yalnızca gerektiği yerde DLSS kullandım o kadar. 2K'da fazla fazla oynatıyor her şeyi aslında. Şu 9070 XT'nin fiyatıyla verdiği performans cezbetti beni açıkçası. Dediğiniz gibi dağlar kadar fark da olmayacak zaten.
Bence aradaki fiyat farkı önemli. Geçerken fazla ödeme yapacaksanız gerekli olduğunu düşünmüyorum. Ancak ufak farkla geçebilecekseniz karta değebilir bence.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı