Sapphire RX 5500 XT Pulse ne kadar eder?

Nasıl bir sorun var? Aynı kartı kullanıyorum ve hiç yazılımsal sıkıntım yok.
Radeon Software'nin en güncel versiyonunu kurduğumda oyunlarda 2-3 saniyeliğine siyah ekran geliyor sonra düzeliyor. Silip Radeon Software'nin Enterprise sürümünü kurdum bu sıkıntı ortadan kalktı ama bu sefer 2-3 saniyeliğine donma oluyor düzeliyor sonra.

Radeon Software'nin en güncel versiyonunu kurduğumda oyunlarda 2-3 saniyeliğine siyah ekran geliyor sonra düzeliyor. Silip Radeon Software'nin Enterprise sürümünü kurdum bu sıkıntı ortadan kalktı ama bu sefer 2-3 saniyeliğine donma oluyor düzeliyor sonra.
DDU ile temiz kurulum yapıp, WHQL Kurup deneyin.

WHQL kullan. Nisan'dan beri hiçbir sorun yaşamadım şükür :D.

2-3 saniyelik siyah ekran. Bunun sürücüden olduğuna emin misin? HDMI kablonu kontrol ettin mi istersen bir uçlarına bak bana olmuştu daha önce. Bunun dışında Radeon Software ayarlarını otomatik tut, manual olmasına gerek yok.

Bir de bu tüm sürücülerle mi oluyor? Nisan'dan beri tüm sürücüleri kullanıyorum böyle bir sorun hiç yaşamadım. Bir ara anlık siyah ekran yaşıyordum o da HDMI kablosu yüzündenmiş o kadar.

Screenshot_3.png

En son sürümü önermiyoruz.

20.9.1 sürümünü deneyin.

Öneriyoruz öneriyoruz keyfine bak şu anda son sürücü yüklü bende. Navi 10 kullananlar düşünsün onu, Navi 14 sürücü seçmiyor bizzat ben tecrübe ediyorum.

Öneriyoruz öneriyoruz keyfine bak şu anda son sürücü yüklü bende. Navi 10 kullananlar düşünsün onu, Navi 14 sürücü seçmiyor bizzat ben tecrübe ediyorum.
Hocam nolur nolmaz. Son sürücüyü yükler sıkıntı olur sonra karta laf atar. Biz yine WHQL önerelim de.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı