- Makaleler
- 1
Merhaba. 10.sınıfa gidiyorum sayısal derslerim çok kötü. Sayısalda matematik, fizik ve kimya derslerini yapamıyorum sadece biyoloji yapabiliyorum. Sayısalda sadece biyolojim iyi sayısalı hiç yapamıyorum. Sayısal temelim yok. Onun dışında sözel derslerim çok iyi sözel dersleri yapabiliyorum ama sayısal yapamıyorum, olmuyor, sayısalı kafam basmıyor. Ailem sayısal seçmemi, doktor olmamı çok istiyorlar ama sayısal yapamadan da doktor olunmuyor. Sizce ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler hepinize.
Düzenli ders çalışman gerek hocam 10. Sınıf 11'i rahat yapman için önemli. Kimse süper Zeki olduğundan yapmıyor o soruları, masa başında ter dökenler kazanır bu sınavı yan gelip yatanlar değil.
Konuya çok uzaksın, yazmak zorunda değilsin.Sözel iyiyse Hukuk seç başka bir alternatif doktorluk şart mı?
Aile'nin dediğini yapmak zorunda değilsin ki. Kafan basmıyorsa sayısal'ı boş ver sözel veya eşit ağırlık seç istediğin mesleği olmaya çalış.
Hocam neden öyle diyorsunuz belki çalışsa yapacak neden hemen kestirip atmasını söylüyorsunuz?