metehanibis99
Hectopat
Üretmeden tüketerek, dış borcumuza borç katarak neyin düşmesini bekliyorsunuz. Düşen bir şey olur ama o dolar değil,ülkenin haysiyeti olur.
Herkesin fikri ve görüşü farklı olabilir tabi herkese de saygım var ama ben tüm yetki bir adama bırakılınca ne olacak görmek istiyorum açıkcası.Seçim sonrası dolar ne olur?
Benim yorumum:
RTE kazanırsa 10 TL'ye kadar yolu var. Hiçbir yatırımcı bütün ülke siyasetinin tek bir adamın ağzından çıkana bakıldığı yere yatırım yapmaz. Firmalar, paralarının güvende olacağını yerlere yatırım yapar. O yüzden RTE devam ederse dolar nasıl ki şu anda yükselmeye devam ediyor, aynen öyle yükselmeye devam eder. Bu, anlaması en basit şeydir.
Başkası gelince de birden düşmez. Lakin vaat edilen sözler tutulup üretime ağırlık verilip marka oluşturulabilirse uzun vadede düşmeye başlar.
Hitler zamanına bakar isen cevabını alacaksın.Herkesin fikri ve görüşü farklı olabilir tabi herkese de saygım var ama ben tüm yetki bir adama bırakılınca ne olacak görmek istiyorum açıkcası.
Sent from my SM-J500F using Technopat mobile app
Geleceğin mi kaldı kardeş ? Dolar uçmuş durumda daha da uçacak yetmezmiş gibi saçma sapan yatırımlar yapılıyor, gereksiz yollar, camiler, boş boş imam hatip öğrencileri yetiştiriliyor. Sadece yol yol diyen bir kitle var. Nedense Hitlere inanan kitle ile %99 aynı şeyi düşünüyor ve yapıyorlar.O zaman dilimi ayrı bu ayrı o zamanki insan ayrı bu zamanki insan ayrı geleceğimi görüyorsun ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.