Rero
Hectopat
Hiç zannetmiyorum. (Bazı durumlar dışında)Bu seferki seçime Z kuşağı ile birlikte girilecek. Ve şunu unutmayınız ki Z kuşağı, eli tespih tutan değil; kitap tutan bir başkan seçecektir.
Hiç zannetmiyorum. (Bazı durumlar dışında)Bu seferki seçime Z kuşağı ile birlikte girilecek. Ve şunu unutmayınız ki Z kuşağı, eli tespih tutan değil; kitap tutan bir başkan seçecektir.
Haddinden fazla yüceltmeyin bu kuşağı. Bir sürü çomar var aralarında, tıpkı her kuşakta olduğu gibi.Bu seferki seçime Z kuşağı ile birlikte girilecek. Ve şunu unutmayın ki Z kuşağı, eli tespih tutan değil; kitap tutan bir başkan seçecektir.
30 yıllık Türkmenistan tarihindeki tek seçim, ve tek aday vardı pusulada. Bu seçim değil ki, bu doldur şu formu işimiz gücümüz var demek.Türkmenistan'da %97 oy ile Gurbangulu Berdimuhamedov kazandı. (Türkmenistan'da yüzde 97'lik seçim zaferi)
Evet.ifadesini koyanların sebebi nedir? Erdoğan'ın gitmemesine mi seviniyorlar?
Kardeşim diktatör olan bir ülkede böyle bir şey yazabilir miydin? Bak Atatürk'ü kötülemek için söylemiyorum ama sen ölmüş bir adama eleştiri yapamazken yaşayan bir cumhurbaşkanına küfür etmeyi diktatörlük sayıyorsun. Eleştiremiyoruz diyorsan bunları yazamazdın zaten kardeşim ne kadar boş insansınız sizi anlamıyorum cidden hiç anlamıyorum.
Kardeşim 128 milyar dolari çaldiğiyla suçlaniyor cumhurbaşkani ne bekliyorsun? Üstelik açıklaması yapıldığı halde. Ben sana bir şeyi çaldığını söylesem bu hakaret olmaz mı? (delilleri olmadan )
O zaman yazdıklarıni polise götürsem cezayı yersin ispatla hadi bana bu yazdiklarini gorse ceza vereceğini.
Haber kanallarının ucu Cumhurbaşkanı ve iktidar partisine batmasın diye kaç tane haber reddettiklerini ve kaç tane metin düzenlediklerini biliyor musun?Şu konuda katılmıyorum.
Herkes tutturmuş diktatör diktatör diktatör diye.
Diktatör olsaydı sizce bu konu açılabilir miydi? Ya da açılsa bile konu sahibi kaç saniye kalabilirdi?
Basın özgürlüğünün olmadığından bahsediyorlar, her gün onlarca kanal sabah akşam adama giydiriyor.
Ya ortada diktatörlük diye bir durum yok, ya da diktatörlüğü yapmayı bilmiyorlar.
128 milyar doların nerde olduğu soruluyor, hazineden puf olup giden bu rezervin nerede olduğu soruluyor. Eğer iktidar suçsuzsa ve kendini akladıysa (ya da aklayacaksa) posterlere ceza vermez değil mi? Çok saf rolü oynuyorsunuz.Kardeşim 128 milyar dolari çaldiğiyla suçlaniyor cumhurbaşkani ne bekliyorsun? Üstelik açıklaması yapıldığı halde. Ben sana bir şeyi çaldığını söylesem bu hakaret olmaz mı? (delilleri olmadan )
O zaman yazdıklarıni polise götürsem cezayı yersin ispatla hadi bana bu yazdiklarini gorse ceza vereceğini.
Diktatör demek, tüm siyasi yetkiyi elinde bulunduran şahış demektir.Şu konuda katılmıyorum.
Herkes tutturmuş diktatör diktatör diktatör diye.
Diktatör olsaydı sizce bu konu açılabilir miydi? Ya da açılsa bile konu sahibi kaç saniye kalabilirdi?
Basın özgürlüğünün olmadığından bahsediyorlar, her gün onlarca kanal sabah akşam adama giydiriyor.
Ya ortada diktatörlük diye bir durum yok, ya da diktatörlüğü yapmayı bilmiyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.