Ya ben dün aşırı emindim ya, aşırı emindim....... Neden böyle oldu neden? Allah kahretsin.Umutluydum oysa ki... Tayyip kazanacak maalesef.
Ben şahsen 2.tura gideceğinden emindim.Ama tam tersini bekliyordum.KK 49'da kalır Erdoğan ise 45 alır diyordum.Tam tersi olduYa ben dün aşırı emindim ya, aşırı emindim....... Neden böyle oldu neden? Allah kahretsin.
İmkan olsa ben daha bu ülkede durmam da imkan da yok ki. Hem Avrupa ülkelerinin sınırları bizim gibi yol geçen hanı değil......
Ha bu arada oğancı kesim akpye basacak ve 5 yıl daha kötü geçecek.Demek asgari ücretliler mennun halinden, biz kendimizi düşünceecğiz.
Milliyetçi tabanın 2.turda belirleyici taban olacağını düşünmüyorum açıkçası. Kemal Kılıçdaroğlu Sinan Oğan'ın bütün oyunu alsa ucu ucuna kazanıyor. Diğer yandan Erdoğan'ın %0.53 oy alması lazım. Sinan Oğan'a oy veren seçmenlerin hepsinin de Kemal Kılıçdaroğlu'na vermeyeceğini düşünüyorum. Ne yazık ki bu seçimi de kaybettik gibi gözüküyor. İnşallah yanılırım..Son sonuç:
Recep Tayyip Erdoğan:%49,42
Kemal Kılıçdaroğlu:%45,0
Sinan Oğan:%5,2
Muharrem ince (hükümsüz):%0.43
Geçersiz oy: 1 milyon 29 bin.
28 Mayıs'ta ikinci tur seçimleri Kemal Kılıçdaroğlu-Recep Tayyip Erdoğan arasında olacak. Seçimin belirleyici faktörü milliyetçi taban olacak gibi görünüyor.
Sonra yine RTE'ye oy atarlar sorun yok.Tayyip kazandıktan 4 5 ay sonra tayyipe oy verenler keşke elim kırılsaydıda vermeseydim diyecekler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.