Series X vs PS5

Performans olarak gözle görülebilecek bir fark yok denecek kadar az. O yüzden performans konusunda karşılaştırma yapmak mantıksız. 4k performansı olarak ikisi de yine yakın. PS5'i Exclusive oyunları için, Xbox'ı ise Gamepass için alabilirsiniz. Tercih sizin. Ben olsam net PS5 alırdım.
 
Bu konular kaçıncı kez açıldı hatırlamıyorum. Konsol oyun için alınır. Ülkemizde oyun fiyatları için Xbox daha iyi bir seçenek. Bu konsolların gerçek 8K oyun oynayacak gücü yoktur ve bu da nettir. Series X'in 12 Teraflops GPU'su bile buna yetmez. Sanal olarak ayarlanabilir. Eminim ki Game Pass gibi bir servis olsa çoğu kişi gidip de Xbox almaz.
 
Benim fikrimin öznel olması gerekmez
Söylediğimi tam anlayamadığınızı varsayıyorum. Fikriniz öznel olmak zorunda demedim, nesnel olan bir bilgiyi öznel bir yargı gibi söylemenizin yanlış olduğunu belirttim.
sorulan soruya bakarsan mantıklı bulacağına inanıyorum
Sorulan soruya bakarsak da verdiğiniz 'Performans olarak PS5' cevabı pek mantıklı değil. Performans olarak XSX'in daha iyi olduğu bariz.
 
Söylediğimi tam anlayamadığınızı varsayıyorum. Fikriniz öznel olmak zorunda demedim, nesnel olan bir bilgiyi öznel bir yargı gibi söylemenizin yanlış olduğunu belirttim.

Sorulan soruya bakarsak da verdiğiniz 'performans olarak PS5' cevabı pek mantıklı değil. Performans olarak Xsx'in daha iyi olduğu bariz.

Peki hocam, haklısınız.
 
Hocam God of War 14 Ocak'ta PC'ye çıkıyor ve büyük olasılıkla Now'a da gelecek. Güzelim PS'nin artısı kalmadı benim için. :D
Sony'nin Xbox'ta Geforce Now üzerinde oyunlarının arama sonuçlarında çıkmasını engelleyebilirler.

Death Stranding konusunda öyle yapılmıştı. Belki değiştirmişlerdir ama bilmiyorum.

1635612576607.png
 

Geri
Yukarı