Bu aralar çevremde bu şikayetler oldukça fazla yine

hortlatılacak bir konu bence:
Öncelikle kendi arabana ne çöpü atarsan at, ama servise atamazsın. Atıyorsan da böyle azar yersin (siz atmadıysanız siz üzerinize alınmayın tabii).
Aradaki bir cümlenizde küfürlü konuşmamızdan dolayı arabadan indirmek gibi bir durum söylenmiş. Küfür toptan hoş bir şey değil ama kişinin kendi bileceği iş kullanıp kullanmamak. Ancak neden başka insanların olduğu bir ortamda küfürlü konuşasınız ki? O zaman herkes aklına geleni yapsın. Kimisi de çırılçıplak soyunsun. Başkası orta yere s.çsın mesela?
Bunlar genel görgü kurallarıdır. Küfür de bunlardan biri. Başkalarının duyacağı şekilde küfür etmekten kaçınmanızı öneririm.
Bunun haricinde gerçekten psikopatlık seviyesi yüksek olan servis şöförleri de var evet. Ancak anlattıklarınızdan anlaşılan burada öğrencilerin temel kurallara uymadığı. Servis, içerisine çöp atıp küfürler sallayıp gürültü yapacağınız bir yer değil. İlla ki eğlence anlayışınız buysa bunu yapmak isteyenler olarak başkalarına rahatsızlık vermeyecek bir yerde yapmaya çalışın.
28 yaşındayım, tüm ortaokul lise hayatım boyunca hiç böyle eğlence anlayışım olmadı. Bulunduğum ortamda da bunların yapılmasına asla izin vermedim. Ben de küfürlü konuşurdum özellikle lisede. Ama sadece yakın arkadaşlarımla kendi aramızda.
Ek olarak, burada faturanın size kesilmiş olmasına sinirliyseniz bunda hak verebilirim. Bunu yapan 10 kişiyse 10 kişiye tepki gösterecek, aralarından 2 kişi seçip onlara göstermeyecek sadece. Ancak neden ikinizi seçtiğini daha sakin bir anda sorabilirsiniz. Belki bilmediğiniz ya da fark etmediğiniz bir durumdan dolayı özellikle size sinirlenmiştir.
En dip not; yine de bağırması azarlaması bir çözüm değil. Doğrudan velilerinizle iletişime geçebilir. Bunu yapan kişileri belirleyip cezai işlem uygulatabilir. Bu cezai işlemi prosedür haline getirebilir vs vs. Bağırmayı/azarlamayı seçmesi bir çözüm değil buna katılıyorum.