Sevdiğim Kıza açılmak istiyorum

İlk çağırdığınız yerde de açılmayın bence. Biraz zaman geçsin. 1 hafta kısa. Belki kız sana o buluşmada ısınacak. En azından şöyle 2 3 buluşma geçsin.Kız belki sizi tam tanıyamamıştır.
Kısaca,erken açıldınız diye kızı kaybetmeyin
Hocam bence kız beni tanımıştır çünkü konu bulamayınca tanımalarda çoğalıyor oyüzden iadel gibi görüyorum ben.

Hesabı sen öde ve şey de "bir dahakine de sen ödersin 😉"
Bunu mucize doktorun bir bölümünde görmüştüm. Mesela mucize doktor bana çok dokunan ve benim çok anlamlı bulduğum bir diziydi. Ben konuya burdan girerdim. Dizi veya filmlerden de konu açabilirsiniz
Hocam bence kız beni tanımıştır çünkü konu bulamayınca tanımalarda çoğalıyor oyüzden iadel gibi görüyorum ben.
Hayır, en azından ben öyle düşünmüyorum. Sizin beyefendi tavırlarınızı görmedi,sizin garsonlara verdiğiniz tepkiyi görmedi,sizin jest ve mimiklerinizi görmedi,onun yanındayken rahat olup olmadığınızı görmedi,özgüvenli tavırlarınızı görmedi.Sadece tipinizi ve fotoğraflarınızı gördü.Çünkü bunlar gerçek hayatta tanınır.Şuan yaşadığınız aşırı heyecan olabilir aşktan ziyade. Kızın düşünce dünyasını tanımaya çalışın.Biraz bekleyin.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı