Sevdiğim kıza açılmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ClaVerter

Centipat
Şimdi ben bir kızdan 8 yıldan beri hoşlanıyorum. İlkokul ve ortaokuldan beri arkadaşız. Şu an lisedeyim, aynı lisedeyiz fakat ben bir türlü açılamıyorum. Bu son 2 haftadır onunla sohbet ederek gidiyorum eve. Yüz yüze falan konuşurken de çok heyecanlanıyorum. Ne olur yardım edin, sizce nasıl açılayım?

Not: Kız telefon numarasını herkese vermiyor, ben de daha almadım, bana verir mi numarasını onu da bilmiyorum yani.

Üfff lise ortamı arkadaşsınız şimdi eğer ciddi bir şey olacaksa bile ortak arkadaşlarınız varsa farklı gözle bakılmak kızları geri çeker kanka hitabı yaptığınız kişiler ortaksa hoşlandığın kız ile. Bu işleri birine sormaktansa kendin doğal davranmayı tercih et eğer bir ışık görürsende niyetini belli edersin yavaştan ama lise olunca kendimi düşünüyorum ne kadar ciddi ilerleyebilir ? Nadir diye düşünüyorum. Kan akışımız farklı şu an 🤣
O da doğru

Ben 2 hafta falan daha konuşup telefondan konuşmayı açılmayı planlıyorum.
Şahsen sevdiğin insana telefonla açılma, konuşmak istersin ciddi bir şey yoktur telefonla söylenir. Bu mesele ciddi ve öyle telefon ile açılma gibi bir şey yaparsan, karşındaki insanı ciddiye almıyormuş gibi bir şey olur. Bu benim düşüncem, imkanın olmaz telefon ile söylersin ama sizin öyle bir durumunuz yok. Çoğu insanın yaptığı hata bana göre bu.

Şahsen sevdiğin insana telefonla açılma, konuşmak istersin ciddi bir şey yoktur telefonla söylenir. Bu mesele ciddi ve öyle telefon ile açılma gibi bir şey yaparsan, karşındaki insanı ciddiye almıyormuş gibi bir şey olur. Bu benim düşüncem, imkanın olmaz telefon ile söylersin ama sizin öyle bir durumunuz yok. Çoğu insanın yaptığı hata bana göre bu.
Yüzüne karşı konuşamıyorum kelimeler birbirine giriyo

Uzun süreli normal arkadaşlık olmuyor mu? Başlamışsa bile 8 yıldır konuşmasıyla alakası yoktur herhalde. :D
Olmuyor demedim ki, umarım olmuştur manasına getirmeye çalıştım. Uzun süreli gerçek arkadaşlıklar tabi var zaten toplumumuzu ve bizi ayakta tutan yapıtaşları o arkadaşlıklarımız :)

Kardeşim hiç uzatma git pat diye söyle yoksa başkasına açılıyor. Eğer kabul etmezse de arkadaş kalır mıyız diye sor.

Not: Gizli ve kimseye söylememesini iste kabul ederse sıkıntı olmaz. Ben açılacağım gün başkasıyla sevgili oldu. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı