Sevilmek bu kadar zor mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar tarafından yüz bulamayanlar üşüşmüş başlığa. :) Davranışlarınızı değiştirin, kas yapın. Birazda tip iyiyse gideriniz olur.

Kızlar tarafından yüz bulamayanlar üşüşmüş başlığa. :) Davranışlarınızı değiştirin, kas yapın. Birazda tip iyiyse gideriniz olur.

Benim mesajda yazdığım kendi hikayem. Kızla konuşuyoruz. Kas yap falan dedi ama bende tip yok. kas yapsam kötü durur gibi geliyor o da var. Ama ufaktan çalışmaya başladım.

Ya arkadaş sıkıntım yok, erkek veya kız, çoğu kişi farkında olmasa da fazlasıyla arkadaşım var.
Ama adı üstünde, bunlar arkadaş. Yarın bir gün çeker giderim üniversiteye, 1 tanesi bile kalmaz etrafımda.

Sevdiğimi belli ediyorum ki zaten anlıyor herkes ve anladığı da kesin zaten ama yok yani, adam yerine konulmuyoruz herhalde. Bak yine aynı b*k oldu, boşu boşuna canımı sıktım onca zaman.
Hanımefendinin kafası başkalarında yine. Elde edemiyorum arkadaş, elde edemiyorum. Tek sıkıntım bu ya, ciddiyim tek sıkıntım bu.

Artık nedenini araştırmak için daha bir kitap okur oldum ama bulunmuyor işte cevabı :)
Para ise para ulan :) Ne istiyor bunlar ?

Ama kabul, benim gönül verdiğim kişi de bayağı bir güzel oluyor hani, oturmasını kalkmasını ancak bu kadar bilir birisi yani. Ne bileyim ya sevmiştim :(
Sizleri mi sevsem ne yapsam bilmiyorum ki :) 5'iniz birleşip bir tane kız falan olamaz mısınız :)

Dostum ben senin için cinsiyetimi değiştiririm de sen bana bakar mısın bilmiyorum.

Ya orası öyle de canını sıkıyor işte insanın. Bu eller işlemci soğutucusu tutmak için mi yaratıldı :mutlu:

"Sevmek sevmekse eğer, sevmek sevmemektir..."
Yalnız bu sözü anlayabilmek için bayağı bir düşündüm.
Sonradan Cem Yılmaz göründü birden.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı