Sıfırdan yazılım mühendisi olma kursuna gidilir mi?

MugenImano

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD7640HS+RTX3050(6GB)
Udemy'de başlıktaki adıyla Battal koç'a ait bir kurs buldum.C dillerini genel olarak öğrenmek istiyorum, sizce bu kurs iyi midir? Önerebileceğiniz kurs varsa yazar mısnız?

Ekran görüntüsü 2024-09-04 210910.png

Okul olmadan, diploma olmadan nasıl mühendis olacaksın ki? O eğitimi bitirdiğin zaman alaylı bir yazılımcı olarak sayılacaksın. Alınır mı? Hocayı tanımıyorum eğer anlatımı vs iyi ise alınır.

Daha başlıktan falso gibi geldi bana. Değerlendirme sayısı yüksek lakin iyi gözükmedi gözüme.

Hakan Yalçınkaya'nın kurslarına bakmanı öneririm. Pahalı olan kursları için kendi İnstagram veya Youtube adresinden kod vs veriyordu. Direkt kod şeklinde değilde onun kanalındaki linke tıklayınca Udemy'ye yönlendirme yapıp, indirim kodu otomatik giriliyordu.

Evet bende fark ettim hocam onu şimdi, o paraya verdiği eğitim biraz şüpheli geldi bana şimdi. Bence de yolacak kaz arıyor. @icantbreathe
Hocam indirimsiz fiyat 499TL.Bilgisayar Programcılığı okudum ama okuldan %20 + Chatgpt tecrübem var.C++ kurslarına bakarken buna denk geldim.Kendimi geliştirmek + iş imkanı için bi yerden başlamaya çalışıyorum.

Amacınız nedir tam olarak? Ne yapmak istiyorsunuz? Bir de kaçıncı sınıfsınız?
Durum gördüğünüz gibi,yorumlarsanız sevinirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı