Sigaraya nasıl başladınız?

İçen insanlara enayi gözüyle bakınca şahsen içesim gelmiyor. Başlayacaklara tavsiyem başlamayın. Sigara içmek enayiliktir. Sigara içen her insanda kabul etse de etmese de enayidir.
Düşünsenize kendinize bıçak saplıyorsunuz. İkisi de gözümde aynı şey.

Aynen öyle deadlift çocuk oyuncağı overheadpress 100kg takılı kaldım basmak lazım.
Omurgaya aşırı yük biniyor powerlifting olayında, bazı hareketler disk etrafındaki lif ve kas yapısını güçlendiriyordu, bu hareketleri yapmayı da unutmayın hocam.

İçen insanlara enayi gözüyle bakınca şahsen içesim gelmiyor. Başlayacaklara tavsiyem başlamayın. Sigara içmek enayiliktir. Sigara içen her insanda kabul etse de etmese de enayidir.
Düşünsenize kendinize bıçak saplıyorsunuz. İkisi de gözümde aynı şey.
Hocam içenler aptal değil zararlarını biliyorlar. Ben bana verdiği zararı göze alıp içiyorum. Şu zamanda yediğiniz yiyeceklerin neredeyse hepsi insana zarar veren yaşam şartlarını düşüren yiyecekler. Şahsen sağlıksız yağlı şeyler yiyeceğime sağlıklı şeyler yiyip sporumu yapıp arada birde sigara içiyorum. Şu zamanda neyin insan vücuduna zarar verdiğini detaylı bir şekilde düşünün derim. Sigara bunların yanında düşük bile kalıyor. Detaylı bakarsanız şuanda yediğiniz tatlı bile ilerde çok büyük sorunlara yol açıyor veya şeker tuz kullanımı da aynı şekilde. Her şeyi bu bizi yavaş yavaş öldürüyor diye düşünüp yemezsek şuanda insanlarımız tarafından tüketilen çoğu şeyi tüketmememiz gerekmekte.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı