Şimdi bilgisayar toplanır mı beklenmeli mi?

Bütçe
10.000-11.000
Geçenlerde www.gencergaming.com da yanılmıyorsam 3050 sistem 8K idi. Tabii stok olduğu için 1 saatte tükendi sanırım. Eğer öyle bir fırsat bulursan direkt yapıştır yoksa 10k ya sistem zor. Bana kalırsa da seçimden sonrasını bekleyebilirsin.

10.000 lira civarında bir bütçe var ve bilgisayar toplamak istiyorum. Ama şimdi mi toplasam beklesem mi 3-4 ay? Sizce ne yapmam lazım? Şu anki fiyatlar iyi mi yoksa bekliyim mi? Ve nasıl bir şey toplamalıyım?

Şu an Kara Cuma indirimleri var istersen toplarsın 1080p de uzun sure idare eder istemezsen beklersin yeni seride toplarsın ama yeni çıkan kartların fiyatları artıyor senin bileceğin iş, fakat toplayacaksan Akakçe'den tek tek parçaları alıp kendin topla. Toplama sistemlerde 3060 fiyatında 3050 falan koyuyorlar ve FPS de hiçbir fark yaratmıyor yardıma ihtiyacın olursa Discord'dan görüşebiliriz.

Ülke olmuş yangın yeri, ekonominin hali ortada, halkın hali ortada, bunca şeye rağmen hâlâ hükümet değişmiyorsa, bu ülkeden umudu kesmenin vakti gelmiş demektir.
Hocam doğru söylüyorsunuz ama ampul dışındakiler birbiriyle o kadar kavgalı ki onlar arasında kendini eziyor önceden aday bu şu derlerdi şimdi adam yok denmeye başladı ve ufaktan ampule doğru bir sezi alıyorum nedense.

10.000 lira civarında bir bütçe var ve bilgisayar toplamak istiyorum. Ama şimdi mi toplasam beklesem mi 3-4 ay? Sizce ne yapmam lazım? Şu anki fiyatlar iyi mi yoksa bekliyim mi? Ve nasıl bir şey toplamalıyım?

Dostum yıl başındaan birkaç hafta önce fiyatlar düşüyor yok daha da bekliyeceğim dersen seçimlere yakın doları düşüreceklerini düşünüyorum kısa bir süreliğine o zaman da alabilirsin.

İstediğim özellikler sadece vatan da mevcut. Amazon'da bulamadım.

i5 12400F -RTX 3060 Ti istiyorum.

Gaming gen TR güvenilir mi bilemedim kargo vs. sıkıntı diyorlar.
Onun dışında i5 12400F - RTX 3060 Ti istiyorum.

Güvenilir hocam. Ayrıca neden 12400F+3060 Ti istiyorsunuz? 6800 3060 Ti'den çok daha güçlü ve 5600 12400F ye yakın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı