Simulasyon Teorisine Farklı Açıdan Bir Bakış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Degerli kucuk kardesim tamamen asiri merakli olmandan dolayi buraya yazmaktan cekinmiyorum. Cunku ben de o mevzulari ciddiye almazdim ve olayi yasadiktan sonra ciddi bir merakim olsu her turlu arastirmayi yaptim ve benim soylediklerimin aynisini bir cok kisi soyluyor. Bundan dolayi merakini gidermek amaciyla yaziyorum.

8. sinif ya da lise 1 e gidiyordum evde tekim bizimkiler koy de. Yildizlari izlemeyi cok severim geceleri. Gece 1-2 olmus karadeniz de oluyor bu olay. Kocaman ampul gibi sari isik yildiz gibi daha dogrusu oyle duruyor gok yuzunde. Yahu dedim boylesini ilk kez goruyorum nasil gozden kaciririm bu yildizin adi ne acaba falan dedim. Aradan 2 DK gecti. Aman yarabbi o ne hizdi oyle dagin bir ucundan diger ucuna inanilmaz derece de hizli hareket etti birden. Ve bir anda 90 derece sag tarafa dogru harektet etti. Ve yon degistirirken hani ucaklar yon degistirirken viraj alirmis gibi doner ya o gordugum nesne bir anda 90 derece saga donu gitti gurcistana dogru. Bu seyi cok taktim kafaya ve 2 yil boyunca her gece ciktim baktim ve 2. kez daha gordum. Ayni guzergah ayni hiz. Bu ucak falan degil mumkun degil cunku ne ucak sesi ne baska bir sey. Bir de oyle hizli giden bir ucak dehset ses cikarir. Kaldi ki bazen yukari da ucan nokta gibi ucaklarin sesi gelir asagi ama ne ses ne de baska bir sey asiri sessizdi. Tabi bu UFO. Uzaylu oldugu anlamina gelmiyor dusunup kafayi yemeyin 5 yil cok dusundum simdi hic takmiyorum. Normal gibi geliyor. Ilk cok heycanlanip babami arayip durumu anlatmistim tabi o da beynimin oyunu oldugunu soylemisti. Ama ben gordugumden eminim. Bunu sadece merakini gidermek icin yaziyorum ve UFO gordugunu soyleyenlere ozellike buyuk sari isikli oldugunu anlatan oldugu zaman hemen inaniyorum.
Hocam sizden belki küçük olabilirim ama küçük değilim. :D
Bu tür Şeylere kendim görmeden pek inanmıyorum ama 2.kez görmüşsünüz ilgi çekici geldi bana.
Ama belki uzaylılarda bizi tasarlayanlardır neyse çok ileri gittim herhalde :LOL::ROFL:

Yalnız uzaylıların halinden anlıyorum çünkü, ben uzaylı olsam bu dünyaya adımımı atmazdım, Her türlü insanlık dışı olay, kaos var. :D

O buglar sizce biz olabilir miyiz?
Belki kanser bile bir bugdur olamaz mı?

Ki ben bu zamandan bahsetmedim. Ben bu yıldan yaklaşık 100-200 Hatta 900 Yıl sonrasından bahsettim. Belki o zaman hata diye bir kavram dahi kalmayacak. Teknolojinin ne derece olacağını düşünebiliyor musunuz?
Ben teknolojinin bu kadar kusursuz hiçbir zaman olamayacağını düşünüyorum. En ufak bir aksilik çıksa milyarlarca insan var. Düşünsenize. Bir hata olsa insanlardan biri silinse mesela. Tüm dünya bunu konuşmaz mıydı. Sokakta önünüzde yürüyen birinin aniden yok olduğunu düşünün. Ayrıca biz şu anda bir testteyiz. Allah insanların onu görmediği halde ona inanıp inanmayacaklarını test ediyor. Kendini de bu yüzden göstermiyor. Hadi diyelim biz elektronik birer varlığız. Bir simülasyondan bir dosyadan ibaretiz. Bizim varoluş amacımız ne? Neden yaptılar bizi? Yani bu kadar canlıyı burda bulundurma sebepleri ne? Siz bizi yapan başka canlılar olduğunu savunuyorsunuz ama evrende başka varlıkların olduğuna inanmıyorsunuz. Bizim teknolojimiz birkaç galaksizden öteye çıkamadı ki. Milyarlarca galaksi. Milyarlarca Güneş. Bu Güneş sistemlerinden birinde bile (gördüğümüz yönü bu kadar. Bir de daha evrenin görmediğimiz yönü var.) bir canlı olma olasılığı yok mu? Bu yazdıklarım sizi hala tatmin etmeyecek biliyorum ama benim düşüncem bu yönde.

Hocam sizden belki küçük olabilirim ama küçük değilim. :D
Bu tür Şeylere kendim görmeden pek inanmıyorum ama 2.kez görmüşsünüz ilgi çekici geldi bana.
Ama belki uzaylılarda bizi tasarlayanlardır neyse çok ileri gittim herhalde :LOL::ROFL:

Yalnız uzaylıların halinden anlıyorum çünkü, ben uzaylı olsam bu dünyaya adımımı atmazdım, Her türlü insanlık dışı olay, kaos var. :D
Aslinda insanlik disi degil insan isi bu. Bir soz vardi penceleri olmadan kendilerini iyi sanan insanlardan tiksiniyorum diye...

Uzayli mevzusunu sen merak ettin diye yazdim yani gulunecek bir sey yok cok ciddi bir olaydi o.

Af edersin unutmadan soyleyim o zamanlarda uzaya mekik firlatildi diye haberler cikmisti ama benjm gordugum iniyordu belki mekiktir bilemem. Onemli olaylari yasadiklarimi not ettigim ajandamda yaziyor tarihi. Ama ilk seferini veya 2. seferini not etmistim sadece.

Son düzenleme:
O zaman ışık hızı o bilgisayarların en düşük işlem hızımı? Ya da bir bilgisayarın içindeysek, o bilgisayarın sahibinin arkadaşıyla birlikte online olarak bu simülasyona girerlerse ve savaştırırlarsa? Şu anda yaptığımız gibi.

"Tanrı var olsaydı zaten görürdük" düşüncesi senin teorini de aynı yere getiriyor. Bu dünya simülasyon madem bunun da bir yaratıcısı var o mantıkla. Adına Tanrı de başka bir şey de fark etmez. Tanrıyı olsa onu görüp bunu nasıl göremiyorsun? Teorin "Tanrı var" diyor. Bence bir yaratıcı yok ve ihtiyaç da yok o ayrı.
Bir başlangıç arıyoruz hep, bence hata burada. Bir yaratıcı olmadan bir şey nasıl var olabilir diyoruz. O zaman yaratıcı nasıl var oldu sorusu akla geliyor. Eğer o hep var olabiliyorsa bir başlangıca ihtiyaç duymuyorsa, evrenin de bir yaratıcı olmadan var olabilir düşüncesini de kabul etmek gerekiyor. Hep var olan bir evrende, bir tek ömrü kabul etmek zor geliyor. Bütün bu derdin ana konusu bu. :)

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı