Sınavlar İptal Olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kesin bilgi değil ama bir söylenti 17 Mayıs'a ertelendi diyorlar. Bakanlar Kurulu bugün açıklama yaparlar.

Katılıyorum hocam özel okula giden arkadaşım yüz yüze eğitimini alırken biz uzaktan eğitim alıyorduk. Bir güzel not da pompalanıyor. Bizim hocalar da yapsa keşke.
Hocam merhaba, okuldan okula değişir tabii. Ama yüz yüze açık değil. 1 kafasına göre hareket olmuyor. Ve not da pompalanmıyor ama bu süreçte bizim okul sınava bile girmeden ilk dönem 100 verildi, bu pompa mı değil mi sizin kararınız. Ama uzaktan eğitimde sert bir şekilde bıkıyoruz biz de.

Siz 300 kişi öldü diye normal normal takılıyorsunuz ama o ölenlerin sizden olduğunu düşünün. Empati yapın. Şu anki vakalar hiç de normal değil.
Benim annemin halası yoğun bakımda ciğerli cam gibi oldu. Neden diye soracaksınız sizin yüzündün maskeyi açıp dolaşanlar yemek yiyenler dışarıda. Sizin yüzününden vakalar arttı. Bir oturun poponuzun üstünde biz neyiz mağara adamımı biz niye kalıyoruz evde?

Katılıyorum hocam özel okula giden arkadaşım yüz yüze eğitimini alırken biz uzaktan eğitim alıyorduk. Bir güzel not da pompalanıyor. Bizim hocalar da yapsa keşke.
Merakımdan soruyorum, herhangi kötü bir niyetim yok. Bizimkinde yüz yüze olmadı da sadece merak ettim, linç yemeyim de 😀. Hangi okullarda yapıldı bir bilginiz var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı