AkaiYoru
Hectopat
Yani aman canıımm... Neyse, en küçük hakareti etmiş. Sorun yok bunda mı diyeceğiz yani?Ben en hakaretin en küçüğünü ediyorum. Biraz haberlere bak.
Siz çok bilgilisiniz. Hakaretin büyüğü küçüğü olmaz. Bana mal diyemezsin.
Yani aman canıımm... Neyse, en küçük hakareti etmiş. Sorun yok bunda mı diyeceğiz yani?Ben en hakaretin en küçüğünü ediyorum. Biraz haberlere bak.
LGS ertelenmez de lise sınavlar olabilir.Bence sınavlar Ramazan Bayramı sonrasına ertelenebilir. Neyse her şey bugün belli olacak.
Öyle bulaşıyor zaten zincirleme. Ve bulaştaran çok kötü durumda oluyor çünkü bulaştırdığı kişilerin hakkına giriyor.Anne babası dışarıdan alıp çocuğa verip okulda sıraya dokunup diğeri dokunup koranayı alıp ailesine ailesi iş yerine... Böyle gider, bir ara bizim okulda şartsız açılmıştı arkadaşlarımda konuştuğumda sınıfta korona çıkmış. Allah bilir o da başkalarına vermiştir.
LGS ertelenmez de lise sınavlar olabilir.
Hakkına girdiğini sanmam. Bilerek vermiyordur. Ama taşıyıcı oluyor. Tabi gerekli önlemleri almak gerek.Öyle bulaşıyor zaten zincirleme. Ve bulaştaran çok kötü durumda oluyor çünkü bulaştırdığı kişilerin hakkına giriyor.
Zaten bayram sonrası dedim. LGS ve YKS ertelenme ihtimali yok.
Evet maalesef inşallah kazanrımda güzel liseye yerleşerim sonra zaten rahat 4 sene büyuk sınav yok.
Başarılar dilerim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.