Sınavların İptal Edilmesini İsteyen Kesim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Reny.

Kilopat
Katılım
22 Aralık 2018
Mesajlar
1.343
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Sınavın iptal edilmesini isteyen bir kesim var ve o kesimdeki çoğunluk "sınav olmayacağız, çalışmayayım" diyerek çalışmadığı için ertelenmesini istediler. Kasım ayında sınava girenler hiç itiraz etmedi, o zamanda virüs vardı.

Şimdi, sınavı ertelediler ve açıkça söylüyorum, sınavın ertelenmesini/iptal edilmesini isteyenlerde gram akıl yok. Çoğunluğun bahanesi " bizim konumuz daha fazla, canlı derslerde anlamıyoruz hiçbir şey. " Kahkaha attım sınavlar ertelenince. O zaman daha fazla konunuz olacak ve aynı canlı derslere gireceksiniz.

Bakın Kasım'da sınava girenlerde sizlerle aynı canlı derslere girdiler, hiçbirimiz sınavlar hakkında itiraz etmedi. Hatta Anadolu lisesi öğrencisi olarak söylüyorum, herkes konularını YouTube üzerinden tamamlamaya çalıştı ve notlarımız gerçekten düşüktü yine de. Örnek vereyim, hangi başarılı bir Anadolu lisesinde matematik ortalaması 33 olabilir? Bu arada, biz yine de itiraz etmedik :)

Şimdi siz çalışmadınız diye karne alınmayacağı söylendi. Bizim, sınava girenlerin hakkına da girdiniz. Siz çalışmadınız diye sınava girenlerin hakkını yediniz.

Çalışanlara sözüm yok bu arada.

YKS'de lise dönem puanları da etkiliyken, karne alınmayacağı söylendiği için belki de YKS'de kaç kişi arkaya atıldık. 1 Günde.

Hiçbirinize hakkımı helal etmiyorum.

Ayrıyeten, MEB'de sanırım her türlü istifa etmeli. Yaptıkları saçma şeyler yeteri kadar sinir bozucu zaten.

[ "Sizin sınav notlarınız iptal edilsin" diyecek arkadaşlar, tek zekiler siz değilsiniz. Ertelendiğinde, performans notları ve ders içi notlarına göre puan verildiğinde notlarımız düşmeyeceği ne malum? Belki sınavlar sayesinde takdir/teşekkür alacaktık? ]

1608885411987.png
 
N'olur et.

Günde 30 bine yakın vaka varken sınav mı yapılacaktı?
Lütfen " Oku ". Aklınla da okuduğunu kavra.
o kesimdeki çoğunluk "sınav olmayacağız, çalışmayayım" diyerek çalışmadığı için ertelenmesini istediler.
MEB iptal etti. Öğrenciler baskı yaptı fakat sonuçta MEB yapıyor.

Sosyal medya baskısıyla MEB politikası mı belirlenir? Çok saçma hareket ediyor MEB.
 
Lütfen " Oku ". Aklınla da okuduğunu kavra.



Sosyal medya baskısıyla MEB politikası mı belirlenir? Çok saçma hareket ediyor MEB.
Ben de onu diyorum. Bir saçmalık yapıyorsa onu da MEB yapıyor. Karşı gelmesi lazım MEB'in. Ona kalırsa devlet salsa milleti kimse maske takmaz.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı