Sınavların İptal Edilmesini İsteyen Kesim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başarılı bir öğrenci nasıl alıyor matematikten 30 anlamıyorum, bana göre başarılı değil.

Ben başarılı bir öğrenci olduğumu belirtmedim. Başarılı bir okulda matematik ortalamasının 33 olduğunu belirttim. Lütfen başka yerlerinizle okumayın.

2020'de her insanı aynı sananlar kaldı mı ya? Şu mesaja bakıyorum da kalmış, hayret :D

Çoğunluk demiştim mesajda, zira tüm arkadaşlarım aynısını dedi, sınava çalışmadığını belirtti.

Ortalamanın 33 olmasının koronoyla alakası yok, hala anlamadın mı? Çalışmamışsındır, yapamamışsındır. Bu kadar basit. Ha evet, eğitim yüz yüze olsaydı tabii ki de her şey daha rahat ve iyi olurdu ama değil.

Hocam ama siz canlı derslerde hiçbir şey anlamıyoruz diye bahane sürüyorsunuz :D. Ayrıca ben bahane sürmüyorum, canlı derslerde kimse anlamadı dersi ve YouTube'dan anca bu kadar tamamlandı. Hadi ben çalışmadım (!) Okuldaki 65 tane öğrencide mi çalışmadı. Hadi ben matematiğe çalışmadım, fizikten çalışmayarak mı 85 aldım :D?

Üniversitede geriye falan düşmeyeceksin 1.dönem notları 2.dönem yapılacak olan yazılıyla verilecek yazmışlar.

Üniversitede geriye düşeceğimi söylemedim. Üniversite sınavında geriye düşeceğimi belirttim çünkü YKS sınavında lise puanı etkiliyor.
 
OBP kaldırılsın konu kapansın. Yoksa iki taraf için de haksızlık oluyor.
 
Üniversitede geriye düşeceğimi söylemedim. Üniversite sınavında geriye düşeceğimi belirttim çünkü YKS sınavında lise puanı etkiliyor.

Eee 1.dönem notları yine girilecek sadece girilecek yazılı 2. dönem yapılacak? Ki yapılmasa bile kimseye yapılmayacak
 
Kardeşim öğrenciler birbirinin hakkını yemedi. Saçmalamışsın. Sorununu, derdini anlatacağın kişi de çok belli. Açıkçası sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Çalışan üzülür her halde. Çalışmayanlar zaten çoktan kaybetmiştir. Bunun için de hayırlısı ne ise o olsun diyorum. Ben açıkçası sınavı olmak isterdim ama kötü yanları da var. Sağlıklı düşünüp sağlıklı hareket etmek lazım. Fevri hareketler sadece sana kaybettirir. Hakkın varsa konuş, ona göre helal-haram edersin bence. Burada patlamanın anlamı yok.
Helal Tony taraf tutmadın objektif oldun.😊
 
Bunlarda zerre akıl yok gerçekten. İptal edeceğin sınavı neden yaparsın? Ben sabahlara kadar niye çalışmak zorunda kaldım?

Opera Anlık Görüntü_2020-12-25_124006_eokulyd.meb.gov.tr.png
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı