Sinerji Bilgisayar'da yaşadığım alışveriş sorunu

Taksitle alışveriş yapsaydın şuan mağdur durumdaydın. Buna devletin el atması lazım. Parayı çekerken karttan bakiye olarak düşüyorlar hemen. Ama geri ödemeye sıra gelince eziyetle geri ödüyorlar. Rezalet. Ne bekliyoruz ki burası Türkiye gayet normal. Ne hak ve hukuk...

Taksitle alışveriş yapsaydın şuan mağdur durumdaydın. Buna devletin el atması lazım. Parayı çekerken karttan bakiye olarak düşüyorlar hemen. Ama geri ödemeye sıra gelince eziyetle geri ödüyorlar. Rezalet. Ne bekliyoruz ki burası Türkiye gayet normal. Ne hak ve hukuk...
Kesinlikle öyle haklısınız.
Çekerken tek kalem çek , öderken taksit sayısı kadar geri öde.
O zaman öderkende taksit tutarı kadar ödemeyi al dimi ama ?

Ben başıma gelecekleri bir nebzede ön gördüğüm için nakit olarak aldım.
Taksitle alsaydım düşünmek bile istemiyorum...

Sinerji Bilgisayarda 3080 Serisi hiç bir model kart bulunmuyormuş.
Sitede görürseniz almamanız faydanıza olacaktır.
Sistemsel hataları varmış bla bla bla...
@NorwayTurk34 şikayet var a konu açın hocam hem başkaları da görsün hem de çok daha hızlı dönüyorlar.

Dün sipariş iptalimden kısa süre sonra orayada açtım.
Yaşadığınız bir olaydan Sinerji Bilgisayar dolandırıcıdır diyemeyiz tabii. Sonuçta yıllardır yüzlerce alışveriş yapılıyor illa ki arada problem çıkanlar olacaktır. Bir tanesi de size denk gelmiş. Geçmiş olsun.
Kesinlikle öyle bir imada dahi bulunmadım.
Sadece 3080 Kart alışverişim için açılan bir konu.
Stoklarında hiç bir markanın 3 serisi kart yok.
Olurda almak isteyen olursa almasın , sistemsel sorunlar var dediler.
Benim hiç bir markayı yaftalamak gibi bir gayretim olamaz.
Dolandırıcı demem içinde olayın boyutlarının çok daha ileriye gitmesi gerekir.
Siz olayı biraz farklı yorumlamışsınız :)
Ben sinerjinin sizin stokta olmayan muhtemel kartı varmış gibi satıp, paramı kendi kasalarında kullanmayı amaç edindiklerini düşünmüyorum. Olmayan ya da stoğu biten kartı sitede tükenmiştir tarzı bir şeyle değiştirmeyi unutmuşlardır belki ne kadar basit bir hata olsa da. Oradaki kişiler gayet yardım etmişti ben onlarla konuşunca fakat bazen böyle hatalar yapabiliyorlar maalesef :(.

Kart takibini düzenli olarak
Smart tv , cep telefonu , tablet , bilgisayar gibi ürünlerimden yapıyorum.
Stokta olmayan bir karttı zaten , stoğa girdiğini gördüğüm an satın aldım.
Yani ürünü epeydir takip ediyordum.
Zaten gerisini biliyorsunuz..
Konuyu açmama neden oldu..

Son düzenleme:
O satmak için yani bir müşteri bulmuşlar bu mebla da kart alan bari başka bir şey teklif edelim diye :).
O satmak için yani bir müşteri bulmuşlar bu mebla da kart alan bari başka bir şey teklif edelim diye :).

Aynen öyle kime ne denk getirirlerse işte.
Para iadem5 e kadar yapılacak dediler bakalım ne olur.

Pek inanmasamda...
İadem yapıldı , yine stok arama moduna girdik..

Son düzenleme:
Geçmiş olsun dostum.
Valla sinerji'den ağzı yanan çok insan var. Ben yine ucuz yırttım. Ama genelde sorun yaşayan sapına kadar yaşamış gibi görünüyor netteki forumlara bakarsanız.
Bu da benim yaşadığım deneyim. Belki alış veriş yaparken kötü yorumları değerlendirmeye almak isteyen olur ve bu başlıktaki yorumlara bakar diye kendi açtığım postun da linkini bırakıyorum.:

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı