Sinerji umursamazlığı

Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Eczacı
Sinerji'den Pazartesi 9:00'da kasa sipariş ettim. 1 günde kargoda, denmesine rağmen hala kargoya verilmedi. Üst üste aradım ve hep, verilecek diyerek oyalandım. Cuma günü il değişeceğim ve kargoyu alma şansım yok. Telefondaki kişi, cuma günü elimde olacağına dair bayağı kesin konuşuyor. Ama nedense güvenemiyorum. İstanbul'dan Mersine'e MNG ile gönderilecek. Sizce yarın verirler mi, verseler cuma elimde olur mu?

Olur diye düşünüyorum, ben ekran kartı almıştım söylenen tarihte aldım. En azından arayıp direk muhatap olmaları ve mail yolu ile bile hızlı bir şekilde dönüş yapmaları güzel bir şey. Hayırlısı olsun şimdiden. 👍👍

Gelme ihtimali var aslında. Bende Mersindeyim, İstanbuldan kargom 1 günde gelmişti yanlış hatırlamıyorsam. Çarşamba günü kargoya verilmişti, Cuma günü elime geçmişti.

Hocam bu kadar acelen varsa siparişi vermeyecektin daha 1 gün olmuş.
Hocam dün sabah verdim. Verdiğimde direkt aradım ve dedikleri şey aynı gün bile kargoya verilebileceğiydi, erken verdiğim için. 2. gün bitti ve hala verilmedi. Daha erken verme şansım yoktu, parayı ayarladım. Daha geç verme şansım hiç yok, il dışına çıkacağım ve yanımda götürmem lazım.

Bu kadar acele işlerde yada kısa zamanlarda biraz daha pahalı olsa bile gidip mağazadan, elden almayı tercih etmek en mantıklısı.. Kargo bu yani adamlar 1 günde kargoya verirde kargo sana 1 gün sonra ulaştıramayabilir sonuçta...

Bizde birşey sandık başlığı görünce. Daha 1 gün olmuş. 2 gün geçer kargoya verilmemiş olur eyvallah o zaman.

Bu kadar acele işlerde yada kısa zamanlarda biraz daha pahalı olsa bile gidip mağazadan, elden almayı tercih etmek en mantıklısı.. Kargo bu yani adamlar 1 günde kargoya verirde kargo sana 1 gün sonra ulaştıramayabilir sonuçta...
Aldığım yeni bir model olduğu için ne yazık ki seçeneklerim kısıtlı hocam.
Hocam bugün verse bile sisteme geç düşebileceğinden sen yarına kalmış gibi düşünebilirsin.
Çarşamba bile verilirse cuma günü elinde olabilir.
Umarım hocam
Hala kargoya verilmediyse siparişi iptal et bence. Malum hava şartlarından dolayı gecikebilir.
Otoban kapalı diyorlardı ama bilmiyorum şu anda ne alemde...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı