Sınıfta kalmaktan korkmak

slayerninja90325

Hectopat
Daha fazla  
Bu sene 10. sınıfa geçtim, geçen senede fizik ve matematikten kalmıştım, onların sorumluluğunu vermem gerekiyor fakat neyi nasıl yapacağımı bilmiyorum,
O sınavları veremezsem de yüksek ihtimalle kalacağım, nasıl çalışacağımı bilmiyorum sayısal derslere hiçbir yeteneğim yok. Bu sene de fizik ve matematikten kalırsam iş bitecek. Tavsiyeye ihtiyacım var. Meraklılar için fizik ve matematik notum 30'dan her zaman düşüktü, yani demek istediğim geçen sene bu derslere çalışmadım, sözel derslere çalıştım.

Zayıf olan derslerin üzerine gitmek yerine iyi olduğun derslerle çalışmaya devam etmek ne kadar doğru? Konuyu bilmiyor musun, aç YouTube’u hocadan gozukmuyor. Bir tane de soru bankası al öyle hallet.

Zayıf olan derslerin üzerine gitmek yerine iyi olduğun derslerle çalışmaya devam etmek ne kadar doğru? Konuyu bilmiyor musun, aç YouTube'u hocadan gozukmuyor. Bir tane de soru bankası al öyle hallet.

İlk sınavından 50 aldığın derse mi çalışırsın yoksa geri konuları tekrar hatırlaman için günlerini belki haftalarını vereceğin bir derse mi çalışmak istersin? Üstelik 50 aldığın dersin ikinci sınavında yüksek alma ihtimalin daha yüksek, hem de daha az gün çalışıyorsun.

İlk sınavından 50 aldığın derse mi çalışırsın yoksa geri konuları tekrar hatırlaman için günlerini belki haftalarını vereceğin bir derse mi çalışmak istersin? Üstelik 50 aldığın dersin ikinci sınavında yüksek alma ihtimalin daha yüksek, hem de daha az gün çalışıyorsun.
30’un altında aldığım derslere çalışırım ki kalmayayım. Daha az çalışayım 50 aldığım dersi yükseltmem zaten daha kolay kafasında o derse çalışırsan çakılırsın. 30 aldığın dersi yükseltmek daha zor ama başka çaren var mı? Dersi geçmek için ne yapman gerekiyor?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı