Sınıftakiler Sürekli Benimle Uğraşıyor

• Konuyu başlatan T1xon
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 90
  • Görüntüleme 7.425
Olabilir ama böyle giderse sınıf değişikliği talep edeceğim

Hocam açık konuşmak gerekirse onlar hiçbir zaman durmayacak 2 seneniz kalmış bana kalırsa sabredin. Çünkü fiziksel olarak güçsüzseniz, sakin biriyseniz değişen olmayacak.

İdare artık benden bıktı beni görünce sinirleniyor adam sürekli şikayet ettiğim için
Bunu yapanlarla konuşmaya çalış. Olmazsa içinden geldiği gibi davran. Bazen çocuklar zayıf olanı veya kendine olmayana kabadayılık yapmaya çalışır.
Yabancılar buna "bullying" diyor. Küçükken ben de buna maruz kaldım. Yaşıma göre zayıf biriydim ve hastaydım. O yüzden biraz içine kapanık biriyim ,kolay kolay kimseye güvenmiyorum. Açık açık ailene gerekirse etrafa anlat. İçine kapanmama çalış. Onlarla gerekirse muhattap olma farklı arkadaşlar edin. Hiçbiri çözüm olmuyorsa kendini korumaya çalış.

Hocam hiç olmazsa dayak yiyecekseniz bile kavga edin dalaşmazlar.

Zaten artık bıktığım için bulaşmasınlar diye biraz dik başlı davranıyorum ve birkaç kişi üzerinde işe yarıyor :D

Siz şikayet ettikçe sizle daha fazla uğraşırlar diye düşünüyorum yukarıda bir arkadaşında dediği gibi üst sınıflar ile arkadaş olun 8. sınıfların ortaokulda bir saygınlığı vardır :) ve ezdirmeyin kendinizi gerekirse ciddi manada iki tane vurun.

Zaten artık bıktığım için bulaşmasınlar diye biraz dik başlı davranıyorum ve birkaç kişi üzerinde işe yarıyor :D

Hocam ev anahtarı varsa elinize alın saldıran olursa saplayın çok sağlam can yakıyor sizde kullanın. Omuz araları göğüs kafesi karın boşluğu sırt bölgesi en cok aciyan yerler

Hocam ev anahtarı varsa elinize alın saldıran olursa saplayın çok sağlam can yakıyor sizde kullanın. Omuz araları göğüs kafesi karın boşluğu sırt bölgesi en cok aciyan yerler
Malesef yok ama o da iyi bir taktik miş :D

7. sınıf öğrencisiyim içe dönük ve sessiz bir kişiliğim var. Sınıftakiler sürekli kendi eğlenceleri için benimle uğraşıyorlar. Kafama vuruyorlar, yere yatırıp üstüme atlıyorlar falan bazen çileden çıkıyorum ve biraz öfkeme yeniliyorum bu sefer dövülen taraf yine ben oluyorum sizce ne yapmam lazım?
Kanka 8.sınıf abilerini çağırıp çıkışa davet edeceksin ve öldürene kadar döveceksin en fazla 1 tutanak yersin olur biter?

Dostum bir gün ciddi bir kavga et kazanırsan iyi yapmazlar. Diyelim ki kaybettin ama alıcağın hasar fazla olsun ki hem idare'ye hemde ailen'e kanıtlanabilirlik açısından iyi olur. Eğer bu zorbalığı sınıftakiler de görürse işbirlikçi ol ben kendimi savundum dersin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı