Sırt formu kaç aylık?

kerem4857

Zeptopat
İyi bir form olmadığını biliyorum zaten spor salonuna gitmiyorum. Bazı sebeplerden evde barbell row ve One dumbell row ile yaptığım bir sırt kanatlar zaten yok. Barfikste çekemiyorum. Neyse, sizce bir gelişim var mı ve bu sırtı görseniz kaç günlük ya da aylık sırt derdiniz? Eleştirilere açığım.

1714082508594.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Üzülmeni istemem ama sporda 2. gün formu bu.

Sorun yok yapacak bir şey yok kaç aydır çalıştığımı hiç söylemeyeyim ama gelismediginin bende farkındayım en azından barfiks çekmeye başlamam lazım artık.

Üzülmeni istemem ama sporda 2. gün formu bu.

Madem tek cevaplayan sensin bir de önden atayım dedim buna ne diyorsun gine istediğini diyebilirsin yağ oranım bu işlerden anlıyorsan % kaç gibidir hiç ölçtürmedim bu fotoğraftada karnımı içeri çektim normalde karnım bayağı var 30 var mıdirki.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240405-012901_Video Player.jpg
    Screenshot_20240405-012901_Video Player.jpg
    126 KB · Görüntüleme: 144
Son düzenleme:
Sorun yok yapacak bir şey yok kaç aydır çalıştığımı hiç söylemeyeyim ama gelismediginin bende farkındayım en azından barfiks çekmeye başlamam lazım artık.

Madem tek cevaplayan sensin bir de önden atayım dedim buna ne diyorsun yine istediğini diyebilirsin yağ oranım bu işlerden anlıyorsan % kaç gibidir hiç ölçtürmedim bu fotoğraftada karnımı içeri çektim normalde karnım bayağı var 30 var mıdirki.
Yağ oranın pek yüksek değil bunu belinden ve bicepsinden rahatça anlayabilirsin, %30 yoktur tahminimce. Eğer çok göbeğin olsaydı vakum yaptığında bile göbekli gözükürdün. Spora devam bu rehberlerimi okuyabilirsin💪

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı