Siyasi konular artık yasaklansın

Yasaklanmalı mı?

• Yasaklansın

• Yasaklanmasın

• Kararsızım

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Bence de yasaklanmalı birkaç gün önceye kadar böyle düşünmezdim ama artık Ekran kartı önerisi konularının bile birden siyasete evrimleştiğini gördüm bu forumda o yüzden artık yasaklanmalı ben de zaten bir karar aldım kendim bundan sonra siyasi ve dini hiçbir tartışmaya girmeyeceğim çok saçma ve gereksiz olmaya başladı çünkü, bir de Müslüman bir insanım diyorum siyasal İslamcı oluyorum garip.

Hayır yasaklanmamalı. İnsanları siyasetten uzak tutmamalıyız. Ülkede "gerçekten" neler olup bittiğini görebilmeliyiz ve bunun hakkında tartışabilmeliyiz.

Hocam öyle ama bazen fanatikler gerçekten işin dozunu kaçırıyorlar. Konuya bakın burada bile kavga edecekler.

Yasaklanmasa bile biz bırakalım bu siyasi olayları arkadaşlar. Bizlerin yaptığı tartışmalar hiçbir şeyi değiştirmiyor. Sadece birbirimizi kırdığımızla kalıyoruz. Tartışmalar, gerçek hayatta kavgalar çıkıyor. Çevremde görüyorum, siyasi tartışmalarda taraflardan biri kıvılcımı verse orası kan gölüne dönecek. Sağcı solcu gibi, eskiden olduğu gibi şimdi de AKP'li ve AKP karşıtı partili diye ayrılıyoruz. Herkes tuttuğu tarafa oyunu atar. Tartışmayalım bu olayları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…