- Makaleler
- 1
Ban diye bir şey var.Kavga.
Ban diye bir şey var.Kavga.
Bence de yasaklanmalı birkaç gün önceye kadar böyle düşünmezdim ama artık Ekran kartı önerisi konularının bile birden siyasete evrimleştiğini gördüm bu forumda o yüzden artık yasaklanmalı ben de zaten bir karar aldım kendim bundan sonra siyasi ve dini hiçbir tartışmaya girmeyeceğim çok saçma ve gereksiz olmaya başladı çünkü, bir de Müslüman bir insanım diyorum siyasal İslamcı oluyorum garip.Artık siyasi konular yasaklanmalı, biliyorum karşı çıkan olacak ama siyaset artık çok kötü yerlere gelmeye başladı, birileri ona söylenir birileri buna söylenir artık olmamalı. Birisi CH'ye söylenir, birisi HDP'ye söylenir (HDP'ye söylenmekte haklılar zaten), birileri AKP'ye söylenir böyle böyle devam eder.
Hayır yasaklanmamalı. İnsanları siyasetten uzak tutmamalıyız. Ülkede "gerçekten" neler olup bittiğini görebilmeliyiz ve bunun hakkında tartışabilmeliyiz.
Moderatörler ne işe yarıyor o zaman?Kavga.
Seviyeli tatışıldığı sürece bu bir sorun değil.Technopat sosyalde, ufak bir söz için sayfalarca tartışılır. O yüzden bence yasaklanmalı.
Aslında konular onaylansın ama konu kilitlensin kimse yazı yazamasın o zaman iyi olur.
Konu kilitleniyor ama hiç kavga çıkaranların ceza aldığını görmedim ben.Moderatörler ne işe yarıyor o zaman?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.