Siyasi konular artık yasaklansın

Yasaklanmalı mı?

• Yasaklansın

• Yasaklanmasın

• Kararsızım

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Artık siyasi konular yasaklanmalı, biliyorum karşı çıkan olacak ama siyaset artık çok kötü yerlere gelmeye başladı, birileri ona söylenir birileri buna söylenir artık olmamalı. Birisi CH'ye söylenir, birisi HDP'ye söylenir (HDP'ye söylenmekte haklılar zaten), birileri AKP'ye söylenir böyle böyle devam eder.
Bence de yasaklanmalı birkaç gün önceye kadar böyle düşünmezdim ama artık Ekran kartı önerisi konularının bile birden siyasete evrimleştiğini gördüm bu forumda o yüzden artık yasaklanmalı ben de zaten bir karar aldım kendim bundan sonra siyasi ve dini hiçbir tartışmaya girmeyeceğim çok saçma ve gereksiz olmaya başladı çünkü, bir de Müslüman bir insanım diyorum siyasal İslamcı oluyorum garip.

Yasaklanmasa bile biz bırakalım bu siyasi olayları arkadaşlar. Bizlerin yaptığı tartışmalar hiçbir şeyi değiştirmiyor. Sadece birbirimizi kırdığımızla kalıyoruz. Tartışmalar, gerçek hayatta kavgalar çıkıyor. Çevremde görüyorum, siyasi tartışmalarda taraflardan biri kıvılcımı verse orası kan gölüne dönecek. Sağcı solcu gibi, eskiden olduğu gibi şimdi de AKP'li ve AKP karşıtı partili diye ayrılıyoruz. Herkes tuttuğu tarafa oyunu atar. Tartışmayalım bu olayları.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı