Sizce Amerika Aya Gitti mi?

  • Konuyu başlatan otm
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 106
  • Görüntüleme 8B

Amerika Aya Gitti Mi?

  • Gitti

    Oy: 97 63,8%
  • Gitmedi

    Oy: 24 15,8%
  • Bilemiyorum. Senaryo olabilir.

    Oy: 35 23,0%

  • Oy verenlerin toplamı
    152
Ay da dalgalı bayrak görmekte iyice şüpheye düşürüyor.
Onun ve bir sürü teorinin Ruhi Çenet adlı kanalda savunması ve anti savunması var. O bayrak astronotların bayrağı düzeltirken yaptıkları şey. Dalgalanmıyor normalde.
Kesinlikle inanmıyorum 50 sene öncesinin teknolojisi ile gidildiyse bugün Ay'da koloni kuruyor olmamız gerekirdi.
Kurabilecek teknoloji zaten var. Ama Aydaki koloninin insanlığa ne yararı var? Gereksiz masraf. Mars gibi su kaynakları falan yok ki. Orada kolonileşmek için sürekli dünyadan besin falan getirilmeli.
 
Hocam şöyle bir muhabette var Stanley Kubrick diye dünyaca ünlü bir yönetmen var. Bir komplo teorisine göre aya gitme yalan çekilen görüntü sahte işin garip tarafı o görüntülerin Stanley Kubrick'in çektiğine dair düşünceler var. Sebebi ise Kubrick'in çektiği "The Shining" filminde ki garip sahneler. Mesela "Apollo 11" kazağı giyen çocuğa roket fırlatma alanı desenli bir halıdan bir top yuvarlanarak geliyor çocuk topun geldiği 237 numaralı otel odasına gidiyor. Çoğu insan bu sahnede demek istenenin şey olduğunu düşünüyor. Top Apollo 11'li çocuğa gidiyor. Orada top ayı temsil ediyor ve topun 237 nolu odadan gelmesinin sebebinin de ay ile dünya arasına 237 metre olması yani metre değildir tabi başka bir birimi vardır da onu da ben bilmiyorum. Yani burda düşünülen şeye göre Apollo 11 aya gitmedi ayApollo 11'e geldi. Yani sahte ay. Stanley Kubrick bu yalandan pişman olup bunu dolaylı yoldan anlatmak isteyeceği düşünülür. Sizi tatmin eder mi bilmem.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı