Sizce aşı vurulmalı mı?

Çünkü devlet inatla hiçbir sorumluluk kabul etmediğini her yerde söyleyip, üstüne BioNTech olanlara inatla her cümlesi sorumluluk size ait gibi anlamlara çıkan kağıt imzalatıyorlar.
Çoğu gelişmiş ülke BioNTech aşısını kullanıyor yani ters bir mevzu olsa onlar izin vermezdi diye düşünüyorum. Mesela Almanya, 66.139.122 doz BioNTech kullanmış.

Çoğu gelişmiş ülke BioNTech aşısını kullanıyor yani ters bir mevzu olsa onlar izin vermezdi diye düşünüyorum. Mesela Almanya, 66.139.122 doz BioNTech kullanmış.
Farklı bir yöntem kullanıldığı için gelecekte ne gibi sorunlara yol açacağı tam belli olmayan bir aşı. Etkili mi? Evet, gayet etkili ve iyi bir aşı fakat farklı yöntemler kullanılarak yapılan bir aşı olduğu için benim içim rahat etmedi. %10 oranında daha az etkili olan Sinovac'ı oldum ve açıkçası içim daha rahat.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı