Sizce bu kişi ne kadar haklı?

Tek hayali bilgisayar ve oyunda daha başarılı olmak diyen birinin. Osmanlı parasının eskiden daha değerli olduğunu söyledikten sonra "biz bu hale nasıl düştük " demesi çok ilginç. İnsanlarımız derki neden yerli "x" bişeyimiz yok. Tabi olmaz herkes neden yok deyip başkasının yapmasını bekliyor.

Bende CSGO'da 60hz ile 2200 eloyum. :cool: (12 yaşındayım)
1600465974514.png

@Artorias74 O yüzden dedim ya şartlar belli, seçenekler belli diye... Ben bir "şahıs" olarak sisteme tek başıma kafa tutamam, sistemin kurduğu oyuna göre benim kendi adımlarımı atmam gerekiyordu. İşte bu adımları doğru atan kişiler çoğu isteğine ulaşabiliyor.

Sistem açığı denilen şeylerin çoğu aslında bunların farkında olan insanların kullanması için bırakılan kapılardır. Çok çok nadir durumlarda insanlar bu durumu (fakirlik) atlatıyor dediğin konu da o verdiğim görseldeki o ilk adımı atmanın insanların büyük kısmına çok zor gelmesinden kaynaklanıyor. Okuma yazma bilmeyen, tamamen eğitimsiz bir aileden gelip ders çalışmaması için baskı yapan ailesinden "dayak yiye yiye" inatla çalışıp dünyaca ünlü felsefeci olabiliyor birileri. Benzer şekilde başka bir alanda başka biri Nobel kazanabiliyor. Bu imkansızlıklar onlar için daha da fazlaydı bizlere göre ama başardılar.

Kısacası ortada imkansız olan bir durum yok, insanlara imkansız gibi göründüğü için bu adımları atmaya cesaret edebilen az kişinin olması ve hedefine ulaşmak için gereken iradeye az kişinin sahip olması gibi bir sorun var.

IMG_20200919_005753.png

Bu kişi diye bahsettiğin sen olmayasın😁
İzledim ve açıkçası duygulandım.
Çok büyük bir isim benzerliği söz konusu değilse, alıntıladığım mesajında kendi videonu izlerken duygulandığını mı söyledin 😀
Videonun sahibi YouTube kanalının açıklama kısmı;
IMG_20200919_005706.png

Video ile ilgili konu açan üyenin Sosyal kullanıcı adı;
IMG_20200919_005731.png

Beyler bir bana 3080 Ti almıyorlar beni dışlıyorlar beni aralarına almıyorlar en fakir arkadaşımın bile 2080 Ti var benim 1050 bana yardım edin...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı