Sizce Burak Oyunda Neden izlenmiyor?

Bro bu konuda adımdan nasıl eminsem o kadar eminim. Burak, Enes onu sollayıp geçince de çok laf attı daha geçen sene Enes'e dolaylı yoldan laf yaptığı videosu telif yedi. :D bak adam içeriğini üretse, adam gibi videosunu çekse, emeğini verse amenna ama adam 6 yıl boyunca sadece Minecraft çekip üstüne bir de sürekli millete laf attığı için izlenmemeye başladı. İyi ki de izlenmiyor.

Az önce sana vaktimi ayırarak bot attığını kanıtladım ve hala buna karşı mı geliyorsun? Yok aga tartışma yapılmaz sizinle. İyi günler iyi sosyaller.

Yazık bu ne nefret? Adam 6 yıl sadece Minecraft mı çekti? Çok eskiden beridir adama bot diye sallıyorsunuz. Emek vermiyormuşta sadece Minecraft çekiyormuş, bot atıyormuş saçmalık. Adam hala aynı çizgide devam ediyor arada eğlence videoları da yapıyor ve onlar diğer videolarına göre 4 5 kat hatta daha fazla izlenmesine rağmen adam gelip hala oyun videoları çekiyor.

TikTok çekse daha fazla izlenir. Ama kendisi bunu yapmıyor. Kaç yıldır oyun videosu çekmeye devam ediyor ve bundan asla taviz vermiyor. YT'da amacından sapmayan ender kanallardan birisi kendisi. Bu konuda kendisini tebrik ederim.

İddialara göre de bot basıyormuş zamanında. O da beni ilgilendirmiyor.

Bazı kanallar sevilen oyunları çekiyor ve yükseliyor. Oyunun popülerliği düştüğünde aynı oyunu çekmeye devam ederseniz izlenme de azalır. Açıkçası ben konuşma tarzını sevmiyorum elemanın bu yüzden de asla izlemem.

1-Bot.

2-Onu izleyen 10 yasindaki cocuklar buyuduler. Kimisi askere gitti. Kimisi evlendi. Kimisi alkolik oldu. Kimisi is guc sahibi oldu. Herkes farkli yerlere ilgisi gitti. Ben 2013-2015 arasi Youtube siklikla kullanmistim. O donem Dost Kayaoglu'nu takip ederdim. Simdi yasiyor mu bilmiyorum bile.

1-Bot.

2-Onu izleyen 10 yasindaki cocuklar buyuduler. Kimisi askere gitti. Kimisi evlendi. Kimisi alkolik oldu. Kimisi is guc sahibi oldu. Herkes farkli yerlere ilgisi gitti. Ben 2013-2015 arasi Youtube siklikla kullanmistim. O donem Dost Kayaoglu'nu takip ederdim. Simdi yasiyor mu bilmiyorum bile.

Dost Kayaoğlu YouTube üzerinden canlı yayınlarına ve içerik üretmeye devam ediyor.

Kendisi de bunu belirtti üzerinde oynanan oyunlar olduğunu Youtube'un onu önerilenlere çıkarmadığını ve bildirimlerinin doğru düzgün gitmediğini söylüyordu mustafa ak programına çıkmıştı onu izleyin

Kendisi de bunu belirtti üzerinde oynanan oyunlar olduğunu Youtube'un onu önerilenlere çıkarmadığını ve bildirimlerinin doğru düzgün gitmediğini söylüyordu mustafa ak programına çıkmıştı onu izleyin
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı