- Makaleler
- 3
Triple Boot yap kesin çözüm. [emoji23]Bence deepinOs yada kali deepinOs alternatifi olarakta elementaryOs kullaniyorum Amal 9/A ya selamlar
Triple Boot yap kesin çözüm. [emoji23]Bence deepinOs yada kali deepinOs alternatifi olarakta elementaryOs kullaniyorum Amal 9/A ya selamlar
Düşük sistem özelliklerinden dolayı en performanslı ve kolay bir kullanım için size Linux Mint Xfce x64 öneriyorum.Intel Core2 Duo P8700 işlemcisi ve 4GB belleği olan Laptop'uma Windows 10'dan sıkıldığım ve başka şeyler denemek istediğim için Linux kuracağım ve zaten şuan halihazırda ElementaryOS kurdum dualboot olarak.
Fedora ve openSUSE'yi denedim ve bence ikisi de rezaletti. GNOME kullanacak isem Ubuntu onlara göre daha iyi.Düşük sistem özelliklerinden dolayı en performanslı ve kolay bir kullanım için size Linux Mint Xfce x64 öneriyorum.
Sürekli güncel kalmasından, topluluk depolarının iyi sahiplenilmesinden, Gnome masaüstünün en stabil olduğu dağıtım olmasından ve arkasında koca bir Red Hat durmasından kaynaklı Fedora'yı kullanıyorum. Ha birde benim tercih ettiğim bir kaç oyunda diğer dağıtımlardan daha performanslı çalışmasıda hoşuma gitmiyor değil.
Arada da openSUSE'ye geçtiğim doğrudur.
Fedora ve openSUSE'yi denedim ve bence ikisi de rezaletti. GNOME kullanacak isem Ubuntu onlara göre daha iyi.
Pardus kullanabilirsiniz, Linux tabanlı TÜBİTAK'ın yaptığı yerli işletim sistemimiz.
Okulumda Pardus kullanılıyor, arayüzü Linux'den çok farklı.wallpaper ekleyerek ışletim sistemi yapılmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.