Sizce Messi mi Ronaldo mu?

Hangisi?

• Ronaldo

Oy: 102 55,4%
  • Messi

Oy: 82 44,6%

• Oy verenlerin toplamı
    184
Ronaldo belki doğuştan Messi kadar yetenekli değil ancak kendine çok iyi bakıyor, çok çalışıyor ve en önemlisi onu Messiden öne çıkaran kendine güvenmesi. Ronaldo Milli takımını da taşıyor, Manu'da da büyük işler yaptı, Real Madrid'i de sırtladı ve şimdi Seri A macerası için Juventus'a gitti. Juventus'a gittiğinde "geliş sebebim burada da Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak." dedi, Messi'den böyle bir hareket göremeyeceğiz ve kendini başka hiçbir Lig'de kanıtlamayacak. Bana göre hem futbolcu olarak hem de kişilik olarak Ronaldo 1 adım önde.

Messi'yi Dünya Kupası'nda 3 kişi tutuyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pele gelmiş geçmiş en iyi futbolcular arasında ama sadece Brezilya Ligin'de oynama sebebiyle bazıları tanımıyor bile. Ahmet Çakar bile ne diyor Pele kim yahu? Maradona varken. Bir de futbol biliyor diye geçiniyor kendi kendine.
Doğru söylüyor. Pele kim Allah aşkına? Ofsayt kuralı olmadan herkes her maç gol rekoru kırabilir.

Messi.
Futbol zekasi, oyun ici vizyonu, bileklerine hakimiyeti ve yetenegi bakimindan Messi , Ronaldo'dan cok daha ustun ( bana gore )
Ancak Ronaldo, biyonik bir adam. Ikisi de farkli tarzlarda, farkli pozisyonlarda ve farkli alanlarda birbirlerine ustunler. Yine de, Messi gibi bir yetenegin, Ronaldo'dan daha ender gelecegini dusunuyorum.
Bana gore, Zidane, Brezilyali Ronaldo, Ronaldinho; her ikisinden de daha "iyi".

Tanrının elini unutmayalım
Hahaha :D Ama Maradona efsanedir ona laf yok.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bunu buraya bırakıyorum ve tartışma bitiyor :D

Messi'yi dünya kupasında 3 kişi tutuyordu.
Zaten Ronaldo'yu kimse tutmuyor değil mi? Farkında mısın Iniesta ve Xavi yok Messi Şampiyonlar Liginde yok. Geçen seneki Roma hezimeti hala gözümün önünde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı