Sizce Messi mi Ronaldo mu?

Hangisi?

• Ronaldo

Oy: 102 55,4%
  • Messi

Oy: 82 44,6%

• Oy verenlerin toplamı
    184
Zaten Ronaldo'yu kimse tutmuyor değil mi? Farkında mısın Iniesta ve Xavi yok Messi Şampiyonlar Liginde yok. Geçen seneki Roma hezimeti hala gözümün önünde.
Ronaldo'yu tutmuyorlardı Dünya Kupasında. Tuttukları bir maç vardı o da Uruguay maçı. Şunu da hatırlatayım. Xavi ve Iniesta yok diye değil Messi'nin zorunlu olarak orta sahada oynaması yüzünden bu durumda.

Son düzenleyen: Moderatör:
@HollyTerror Messi'yi Premier Lig'de kaç gol atıyor görseydik kıyas yapardık. Barcelona'dan başka takımda oynamayı gözü yemediği için hiç bilemeyeceğiz.

@Ruter onu bunu bilmem Ronaldo 3 sene üst üste Real Madrid'in Şampiyonlar Liginin kazanmasında başrol oynadı mı oynadı, Messi La Liga hariç hayalet mi hayalet. Belki bir zamanlar Messi öndeydi ancak 2-3 senedir Messi La Liga hariç beni tatmin etmiyor.

@HollyTerror Messi'yi Premier Lig'de kaç gol atıyor görseydik kıyas yapardık. Barcelona'dan başka takımda oynamayı gözü yemediği için hiç bilemeyeceğiz.

@Ruter onu bunu bilmem Ronaldo 3 sene üst üste Real Madrid'in Şampiyonlar Liginin kazanmasında başrol oynadı mı oynadı, Messi La Liga hariç hayalet mi hayalet. Belki bir zamanlar Messi öndeydi ancak 2-3 senedir Messi La Liga hariç beni tatmin etmiyor.
Bu sorunun cevabını bu sene göreceğiz. Ronaldo'nun arkası hep sağlamdı. Kaptırsa da arkasında Ramos, Marcelo, Modric ve Kross gibi adamlar vardı. Messi risk alamazdı çünkü Barça defansı çok ağır ve kontradan gol yiyebilirler. Bu sene Ronaldo o enfes kadrodan çıktı ve Juventus'a gitti. Messi'nin ise arkası sağlamlaştı Arturo Vidal gibi adamlar sayesinde.

Doğru söylüyor. Pele kim Allah aşkına? Ofsayt kuralı olmadan herkes her maç gol rekoru kırabilir.
Maradona efsanedir ama Pele yine de topa dokunuşlarıyla harika olan bir oyuncu maçlarını izlemek mümkün değil tabii ki ben sadece birkaç video izledim hakkında ve gerçekten topu sürmesi, şutları gayet güzeldi. Benim en sevdiğim ve en beğendiğim futbolcu Gareth Bale'dir. Sebebi ise adamda her şey var. Zeka, pas, hız, dribbling yeteneği, şutları, kafa vuruşu her şeyi mükemmel. Tabii ki bu herkese göre değişir.

Yaşadığı sakatlığa rağmen Ronaldo Messiye yetişememiştir, hiç sakatlanmasa bu tartışmayı bile yapmıyor olacaktık.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı