Sizce okullar ne zaman açılır?

nosoverclock

Decapat
Katılım
13 Haziran 2019
Mesajlar
107
Çözümler
1
Bence süre uzayacak gibi vaka sayısı 191 olmuş. Bir öğrenci olarak değil objektif olarak baktığımda da okulların kapalı kalması gerektiğini düşünüyorum çünkü okuldan herhangi bir çocuk enfekte olursa tüm okul (Öğretmenler dahil) enfekte olur. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce okullar ne zaman açılır?
 
Olay büyük haliyle tehlike de büyük yaklaşık 1 haftada böyle enfekte sayısı da fazla. Bakanlık çok iyi mücadele ediyor fakat çareler tükeniyor okullar bence daha uzun süre kapalı kalır ben LGS öğrencisiyim ve kapalı kalmasından memnun değilim, çünkü LGS de çıkacak konulardan sorumlu olmamam benim için kötü bir şey.
 
Virüs bitip gidecek gibi durmuyor, test kiti getirtmeyen bakanlık böyle gidişle okulları asla açamaz. Uluslararası sertifikaya sahip 1 tane laboratuvarımız bile yok, bakanlık çalışıyor çalışmasına ancak kürek çekmek yerine kürdan ile ilerliyorlar. Cumhurbaşkanımız sağ olsun sabır, dua ve kolonya içerikli muazzam bir korona yardım paketi hazırlamış bize, aman o olmazsa ne yapardık!
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı